بزرگترین چالش ما، تهیه بانک اطلاعاتی زنان هیئت علمی دانشگاه آزاد است
دکتر متینه پاکیده، دبیر شورای راهبردی زنان فرهیخته، در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره برنامههای پیش روی شورای زنان فرهیخته در سال جاری گفت: ما در سال گذشته در ۱۲ استان شورای استانی زنان فرهیخته را تشکیل دادیم و فکر میکنیم برکات زیادی برای دانشگاه آزاد داشته باشد، چرا که این شوراهای استانی نتیجه خرد جمعی است و هر کدام از این افراد نوآوری و ایدههایی دارند که شاید خیلی فراتر از شورای راهبردی باشد. اما در حال حاضر مشکل در بودجه داریم که اگر خدا بخواهد به زودی حل خوهد شد و شوراهای استانی را در دیگر استانها راه اندازی خواهیم کرد و درپایان سال یک گردهمایی دیگر از همه استانها برگزار خواهیم کرد.
پاکیده در پاسخ به این سئوال که آیا برنامهای برای خارج کردن شورای زنان فرهیخته از دانشگاه آزاد مصوب شده است تصریح کرد: امسال تصمیماتی مبنی بر طرحی داشتیم با نام کمیته زنان دانشگاهی کشور که قرار بود تقدیم آیسسکو شود. ما میخواستیم تمام کشورهایی که عضو آیسسکو هستند را با هم مرتبط کنیم و زنان دانشگاههای عضو این نهادها را با هم لینک کنیم و دبیر خانه آن را در ایران تشکیل بدهیم و مقدمات آن هم فراهم آمده بود.
وی افزود: رئیس آییسکو آقای دکتر التویجری هستند، ولی با توجه به اتفاقاتی که افتاده ما نامه را نگه داشتهایم تا در آیندهای نزدیک، نامه را در اختیار آیسسکو قرار دهیم.
دبیر شورای راهبردی زنان فرهیخته با اشاره به اینکه شورای مرکزی زنان فرهیخته در سال جاری در چارت سازمانی قرار گرفته تصریح کرد: هنوز شوراهای استانی در چارت سازمانی قرار نگرفته هاست، چرا که بعد از اینکه شورا شروع به فعالیت کرد و چند ماهی از فعالیت آن گذشت، این ایده به ذهن ما رسید که شوراهای استانی را تاسیس کنیم و اقدام به ایجاد آن کردیم. البته این شوراهای استانی در چارت خود ما آمدند اما در چارت کلی سازمان قرار ندارند و به نظر میرسد باید تدابیری برای آن اندیشیده شود که آنها حداقل در چارت ستادهای هماهنگی جا بگیرند.
دکتر میرزاده نگاه جدی و مثبت به شورای راهبردی زنان فرهیخته دارد
دکتر باکیده در ادامه با تقدیر از همکاری دکتر میرزاده با شورای راهبردی زنان فرهیخته تاکید کرد: ما با دکتر میرزاده در ارتباط مستقیم هستیم و ایشان حتی الامکان در جلسات ما حضور دارند و نگاه خیلی جدی و مثبتی به شورای راهبردی زنان فرهیخته دارند و بسیار از ما حمایت میکنند. البته نظر خود ایشان بود که این شورا تشکیل شود. نگاه دکتر میرزاده که در راس هستند به این شورا مثبت است و معاونین هم تا آنجایی که ما با آنها در ارتباط هستیم تعامل بسیار بالایی با ما دارند.
دبیر شورای راهبردی زنان فرهیخته در پایان با اشاره به مهمترین چالش روبروی شورای راهبردی زنان فرهیخته افزود: یکی از کارهایی که درگیر آن بودیم و کار بزرگی بود گردآوری بانک اطلاعاتی بانوان هیئت علمی بود. البته این یک بانک اطلاعاتی ساده نیست. ما میخواستیم بانک اطلاعاتی را در قالب نرم افراز گردآوری کنیم که رزومه و سوابق علمی- اجرایی خانمهای هیئت علمی را در بر داشته باشد و قابل دسترسی برای مسئولین دانشگاهی باشد.
وی ادامه داد: برای جمع آوری این اطلاعات ما با چالشهای خیلی بزرگی مواجه بودیم. بیشترین مشکل هم عدم همکاری خود خانمهای هیئت علمی بود. حدود یک سال و نیم است که بر روی این بانک اطلاعاتی کار میکنیم و متاسفانه از حدود ۴۵۰ واحد ما فقط اطلاعات ۱۸۰ واحد را تکمیل کردهایم و بقیه با ما همکاری نکردهاند. این مشکلی بود که امیدواریم حل شود، در بخشهای دیگر چون تعامل خوبی با ریاست دانشگاه داریم چندان به مشکلی بر نخوردیم و اگر مشکلی باشد با حمایت ایشان و ارشاد خانم دکتر طباطبایی این مشکلات مرتفع خواهند شد.
انتهای پیام/