دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
با تاکید بر حمایت از نشریه‌های دانشجویی و در گفت ‌وگو با آنا

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی: توسعه کمی و کیفی نشریه‌های دانشجویی پزشکی در دستور کار قرار دارد

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از غرفه نشریه‌های دانشجویی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در بیست‌و دومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌های کشور بر حمایت از نشریه‌های دانشجویی تاکید کرد.
کد خبر : 132638

دکتر سیدعلی ابطحی در حاشیه بازدید از غرفه نشریه‌های دانشجویی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی به خبرنگار خبرگزاری آنا، گفت: «دکتر سیدطه هاشمی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی به لحاظ موفقیتی که در افزایش چهاربرابری عنوان‌های نشریه‌های دانشجویی داشتند و علاوه بر اینکه اهل علم، فرهنگ، هنر و رسانه هستند، یک پزشک حاذق هم هستند و خوشبختانه نگاه او به حوزه پزشکی بسیار خوب و مفید است.»


معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، افزود: «توسعه کمی و کیفی نشریه های دانشجویی پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی در دستور کار ما قرار دارد و از رییسان واحدها هم انتظار داریم در این زمینه به بهترین شکل ممکن از دانشجویان حمایت کنند.»


وی ادامه داد: «نشریه‌های پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی رشد خوبی داشته اما هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم. در بین دانشجویان افرادی هستند که دانشجوی سال چهارم پزشکی هستند اما مقاله ISI دارند. این افراد واقعا قابل تقدیرند و ما حمایت همه جانبه از چنین دانشجویانی را وظیفه خود می‌دانیم.»


در دو سال اخیر در جشنواره «لقمان حکیم» نشریه‌ها و مقاله‌های برتر شناسایی شدند و مورد حمایت قرار گرفتند. امسال هم قرار است نشریه‌های دانشجویی و نشریه‌های هیات علمی ارائه شده در این جشنواره امتیاز بندی شود. یکی از هدف‌های اصلی از اجرای این کار، تشویق دانشجویان به تحقیق و انتشار نشریه تخصصی است

ابطحی با توجه به دشواری‌های تولید نشریه‌های تخصصی و به ویژه در حوزه پزشکی، اظهار کرد: «تلاشی که طی سه سال اخیر برای توسعه کمی و کیفی نشریه های دانشجویی در معاونت دانشجویی و فرهنگی صورت گرفته بسیار ارزشمند است و می تواند برای دانشجویان پزشکی هم الگو باشد.»


عضو هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «توسعه نشریه‌های دانشگاهی به این لحاظ خوب است که دانشجو را پژوهشگر و اهل مطالعه بار می‌آورد و دسترسی‌اش را به مجله‌های جدید و روز، آسان می‌کند. دانشجو نیز در همان سال‌های نخست متوجه می‌شود اگر بخواهد به دانش روز مسلط شود باید به زبان انگلیسی مسلط باشد. دانشجوی پزشکی باید بتواند مجله‌های روز دنیا را بخواند و با شیوه‌های نوین شناخت و درمان بیماری‌ها آشنا شود.»


ابطحی خاطرنشان کرد: «در دو سال اخیر در جشنواره «لقمان حکیم» نشریه‌ها و مقاله‌های برتر شناسایی شدند و مورد حمایت قرار گرفتند. امسال هم قرار است نشریه‌های دانشجویی و نشریه‌های هیات علمی ارائه شده در این جشنواره امتیاز بندی شود. یکی از هدف‌های اصلی از اجرای این کار، تشویق دانشجویان به تحقیق و انتشار نشریه تخصصی است.»



معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: «به دانشجویان پزشکی توصیه می‌کنم که چگونگی روش تحقیق را یاد بگیرند و در کلاس‌های روش تحقیق شرکت کنند. نحوه نوشتن مقاله را بیاموزند و به معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برای توسعه نشریه‌های تخصصی کمک کنند.»


در غرفه نشریه‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی که به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در مصلای امام خمینی (ره) برپا شده، بیش از هزار عنوان نشریه در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است.


این نشریه‌ها در بخش‌های مختلف فرهنگی، علمی، سیاسی، پژوهشی، ادبی، مذهبی و... ارائه و از همه دانشجویان، استادان و همکاران دانشگاهی دعوت شده تا از غرفه مربوط دیدن کنند. غرفه نشریه‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به شماره 2 در نیم‌طبقه شبستان مصلای امام خمینی(ره) از ساعت 9 تا 20 جمعه بیست‌ویکم آبان پذیرای میهمانان و علاقه‌مندان خواهد بود.


تهیه کلیپ ویژه غرفه نشریه های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، ویژه‌نامه مربوط و فعالیت‌های هنری ازجمله خطاطی و نقاشی از اقدام‌هایی است که برای غرفه مزبور تدارک دیده شده است.


گفت و گو: بهروز آرمان


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب