دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 مهر 1395 - 17:38

اوباما: تا دهه ۲۰۳۰ فضانورد به کره مریخ می‌فرستیم

باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، بر تعهد دولتش برای کمک به فرستادن انسان به کره مریخ تا دهه ۲۰۳۰ میلادی تأکید کرد و از افزایش تلاش دولت خود در زمینه همکاری با شرکت‌های خصوصی و عمومی برای ساختن سکونتگاه‌های انسانی در کرات دیگر خبر داد.
کد خبر : 125368

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از BBC، اوباما به تازگی اعلام کرد که با شرکای تجاری خود در حال همکاری برای ساخت سکونتگاه‌های جدیدی هستیم که بتوان با استفاده از آنها، فضانوردان را به مأموریت‌های طولانی‌مدت در اعماق فضا فرستاد.


او افزود: «این مأموریت‌ها به ما خواهد آموخت که بشر چگونه می‌تواند دور از زمین زندگی کند و این چیزی است که برای سفرهای طولانی به مریخ به آن نیاز داریم».


این اظهارات باراک اوباما در آستانه برگزاری نشستی بیان می‌شود که قرار است با حضور تیمی متشکل از دانشمندان، دانش‌آموزان و افراد دیگر با موضوع پیشرفت بازار تجاری فضاپیمایی توسط کاخ سفید در شهر پیتسبورگ برگزار شود.


رئیس جمهوری آمریکا در بخش دیگری از یادداشت خود نوشته‌ است: «در اولین نطق خود در مقام ریاست جمهوری وعده دادم که علوم و فناوری را به جایگاه مهم آن برگردانم. در اولین ماه‌های آغاز کار دولت بزرگترین بودجه در تاریخ کشور را به تحقیقات علمی اختصاص دادیم و من به مرکز فضایی کِنِدی رفتم تا بر ضرورت احیا برنامه‌های فضایی و پیشرفت بیشتر در شناخت منظومه خورشیدی و سایر بخش‌های کهکشان تأکید کنم».


او در ادامه آورده است: «از آن زمان نوآوری و پیشرفت‌های ناسا جهش پیدا کرده است و امکانات زندگی در ایستگاه فضایی بین‌المللی افزایش یافته و به بخش خصوصی آمریکا کمک کرده است تا با تمرکز روی امکانات بالقوه در صنایع فضایی فرصت‌های شغلی جدیدی ایجاد کند. در این سال‌ها توانسته‌ایم به مدار تمام سیاره‌های منظومه خورشیدی فضاپیما بفرستیم، کاری که هیچ کشور دیگری قادر به انجام آن نبوده است و در عین حال کاستن از هزینه برنامه‌های فضایی در بودجه دولت را ادامه داده‌ایم».


اوباما خاطر نشان کرده است: «فرود بر سطح کره ماه هر چند گام عظیمی بود ولی در عین حال راه را برای برداشتن گام‌های بزرگ بعدی هموار کرده است».


او بر اهمیت ارتقاء سطح آموزش در کشور و بخصوص رشته‌های ریاضی و مهندسی تأکید و خاطرنشان می‌کند که تازه‌ترین آمارهای دولتی نشان می‌دهند که تعداد فارغ‌التحصیلان رشته مهندسی در آمریکا در سال‌های اخیر از مرز ۱۰۰ هزار نفر عبور کرده است.


رئیس جمهوری آمریکا همچنین گفت: «در آینده منتظر بازگشت فضانوردان خود از سفرهای فضایی نخواهیم بود بلکه می‌دانیم که آنها در فضا زندگی می‌کنند و این کار را برای بهبود زندگی ما در کره زمین انجام می‌دهند».


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته