دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 مهر 1395 - 14:02

راه‌اندازی بخش بین‌الملل جشنواره مروجان کتاب‌خوانی

با راه‌اندازی بخش بین‌الملل سومین جشنواره‌ تقدیر، پوستر مروجان کتاب‌خوانی به زبان انگلیسی منتشر شد.
کد خبر : 124588

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی جشنواره تقدیر از مروجان کتاب‌خوانی، در این دوره از جشنواره برای نخستین‌بار، بخش بین‌الملل راه‌اندازی شده است.


به گفته محسن حاجی زین‌العابدینی، برای مروجان کتاب‌خوانی میان فارسی‌زبان‌های خارج از کشور هم در بخش بین‌الملل، فعالیت‌هایی را صورت گرفته است. بر این اساس، «گروه‌ها و افراد فارسی‌زبان در خارج از کشور»، «گروه‌ها و افراد خارجی فعال مروج کتاب در ایران»، «کشورهای فارسی ‌زبان یا دارای جمعیت‌های بزرگ فارسی ‌زبان؛ افغانستان، تاجیکستان، هندوستان و ...» هم می‌توانند ایده‌ها و برنامه‌های انجام شده در ترویج کتاب‌خوانی را برای ما ارسال کنند و در این جشنواره مشارکت کنند.


تاکنون دویست طرح و ایده خلاقانه به دبیرخانه جشنواره رسیده است و انتظار می‌رود تا بیستم مهرماه، آخرین مهلت ارسال آثار، این تعداد افزایش پیدا کند.


علاقه‌مندان به شرکت در سومین جشنواره تقدیر از مروجان کتاب‌خوانی می‌توانند گزارش‌ها و مستندات فعالیت‌های خود را در زمینه ترویج کتاب‌خوانی به همراه فرم پیوست تکمیل و تا پایان وقت اداری 20 مهرماه 1395 از طریق رایانامه (پست الکترونیکی) یا پست به دبیرخانه «سومین جشنواره تقدیر از مروجان کتاب‌خوانی» ارسال کنند: ایمیل جشنواره.
علاقه‌مندان شرکت در جشنواره باید حتما هم فرم شرکت در جشنواره (فراخوان) را تکمیل کنند و هم مستندات مانند فیلم و عکس و گزارش و .... را به ضمیمه ارسال کنند. اگر حجم مستندات زیاد است و نمی شود از طریق رایانامه ارسال کرد، می توانند به نشانی پستی دبیرخانه جشنواره که بر روی وب سایت موجود است ارسال کنند.


بر اساس فراخوان جشنواره،افراد و گروه‌های متعدد می‌توانند در این رقابت شرکت کنند و در تشریح گروه‌های شرکت‌کننده عنوان شده است که «افراد فعال در حوزه ترویج کتاب‌خوانی»،«گروه‌ها و نهادهای غیردولتی»،«بخش بین‌الملل »، «گروه‌ها و افراد فارسی‌زبان در خارج از کشور»،«گروه‌ها و افراد خارجی فعال مروج کتاب در ایران»، «کشورهای فارسی ‌زبان یا دارای جمعیت‌های بزرگ فارسی ‌زبان (افغانستان، تاجیکستان، هندوستان و ...). امکان شرکت در این رقابت رادارند. همچنین در بخش ویژه این رقابت از «معلمان مدرسه و اساتید دانشگاه»، «امام جمعه و جماعت»، «کتاب‌داران»،«کتاب‌فروشی‌ها»، «مهد کودک‌ها»،« واحدهای صنفی، بخش خصوصی و مراکز خدمات عمومی»، «مروجان الکترونیکی و دنیای مجازی. » که بیش‌ترین و موثرترین فعالیت در برگزاری کتاب را داشته‌اند تقدیر خواهد شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب