دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در دیدار مدیرعامل شرکت کشتیرانی و مدیرعامل بورس اوراق بهادار مطرح شد؛

بهره‌برداری از پروژه بانکرینگ قشم در آینده‌ای نزدیک

مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اهمیت بانکرینگ در بحث کشتیرانی گفت: در نظر داریم تا سه ماه آینده از پروژه بانکرینگ قشم با ظرفیت 55 هزار تن بهره برداری کنیم که این امر می‌تواند در ایجاد ارزش افزوده بیشتر برای کشور و شرکت کشتیرانی نقش مهمی ایفا کند .
کد خبر : 123338

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از مانا، رئیس هیات مدیره و مدیر عامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در دیدار با حسن قالیباف اصل مدیرعامل شرکت بورس اوراق بهادار و جمعی از فعالان و مدیران بازار سرمایه که در محل این شرکت کشتیرانی برگزار شد، گفت: فعالیت بهینه و موفق قالیباف اصل در شرکت بورس موجب شده تا روند شفافیت و گردش آزاد اطلاعات که لازمه بازاری چون بورس است، بوجود آید و ایجاد شرایط رقابتی و مناسب از رفتارهای قابل تحسین مسئولین بازار سرمایه محسوب می‌شود.


محمد سعیدی در ادامه با اشاره به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های ایجاد شده در دوران جدید پس از لغو تحریم‌ها و اظهار داشت: با اجرای برجام، تمامی مشکلات مرتبط با استانداردها و کلاس‌های رده‌بندی که به موجب تحریم‌ها از ارائه آن به شرکت کشتیرانی سرباز زده می‌شد، مرتفع شده و امروز مشکلی در این زمینه وجود ندارد.


رئیس هیات مدیره و مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: یکی دیگر از دستاورد‌های دوران پسا‌تحریم که با مذاکرات شرکت کشتیرانی با بیمه‌گران معتبر جهانی انجام شد، رفع محدودیت‌های بیمه‌ای در بخش غرامت، بدنه و ماشین‌آلات بود.


وی با بیان اینکه شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بدون هیچ محدودیتی از پوشش بیمه‌ای کلوپ‌های بین‌المللی P&I استفاده می‌کند، اظهار داشت: رفع محدودیت‌های بیمه‌ای این امکان را برای شرکت ایجاد کرد تا بدون ریسک بتوانیم فعالیت خود را در بنادر جهان احیا کنیم و همچنین تضمین‌های مناسبی را برای صاحب کالا بوجود آوریم .


سعیدی ادامه داد: یکی از ملزومات تردد در بنادر بین‌المللی به خصوص بنادر غربی اروپا برخورداری از استاندارد‌های معتبر و همچنین بیمه‌گران بین‌المللی است که با تلاش‌های صورت گرفته، ناوگان تجاری کشور بدون هیچ محدودیتی در آب‌های بین‌المللی در حال تردد است .


مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران سپس به توسعه خطوط و احیای نمایندگی‌ها اشاره کرد و افزود: در حال حاضر نمایندگی‌های خود را در اروپا و آسیا و همچنین آمریکای جنوبی فعال کرده‌ایم و در حال حاضر به طور منظم حمل و نقل کالا توسط کشتیرانی در نقاط مختلف جهان در حال انجام است .


وی ادامه داد:کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به علت فعال بودن در عرصه بین‌الملل و همچنین نیاز به بازپسگیری سهم بازار خود، چند شرکت مشترک ایجاد کرده است که از جمله می‌توان به شرکت مشترک در هامبورگ و ایتالیا اشاره کرد .


محمد سعیدی بوجود آمدن خط منظم بین بندر بمبئی هند و ام القصر عراق را یکی دیگر از دستاورد های مهم این شرکت در دوران پسابرجام عنوان کرد و بیان داشت: خوشبختانه امروز نه تنها به اکثر بنادر دنیا به مقصد و یا مبدا ایران در حال سرویس‌دهی بوده بلکه در حال ایجاد خطوط منظم در سطح بین‌الملل و بین بنادری نیز هستیم .


رئیس هیات مدیره و مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در ادامه به محدودیت در منابع داخلی پرداخت و تصریح کرد: شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران جز معدود شرکت‌های داخلی است که هیچ محدودیتی در استفاده از فاینانس و یا منابع خارجی ندارد لذا برای طرح‌های توسعه‌ای تمرکز خود را بر روی منابع مالی خارجی گذاشته‌ایم .


وی افزود: در همین مدت زمان اندک یکساله پس از برجام شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران 30 تفاهم‌نامه و چهار توافقنامه با کشورهای مختلفی از قاره امریکا، اروپا و آسیا منعقد کرده است و در حال احیا و ارتقاء همکاری‌های خود با دیگر کشور‌ها و خطوط بین‌المللی هستیم .


محمد سعیدی سپس به برنامه‌های توسعه‌ای شرکت در افق 2020 پرداخت و گفت: در برنامه های توسعه ای پیش بینی کرده ایم با توجه به تغییر تکنولوژی بوجود آمده در صنعت حمل و نقل و کشتی سازی از کشتی های "مگا سایز" در بخش کانتینر و "اولتارا مکس" در بخش فله با استفاده از ظرفیت‌های ساخت داخل و خارج استفاده کنیم .


مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با بیان این مطلب که به جهت اهمیت حوزه CIS و دریای خزر در این منطقه نیز فعالیت‌های خوبی را دنبال می‌کنیم اظهار داشت: شرکت کشتیرانی دریای خزر در این منطقه فعال است و بزرگترین ناوگان این حوزه را در اختیار دارد و بیش از 30 درصد بازار ترانزیتی این منطقه را برعهده دارد .


در ادامه این نشست حسن قالیباف اصل با تقدیر از مدیریت ارشد شرکت کشتیرانی در رفع محدودیت‌ها گفت: شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران جز شرکت‌های ایرانی است که حوزه فعالیت آن بین‌المللی محسوب می‌شود و می‌توان گفت نظیر شرکت کشتیرانی در ایران وجود ندارد .


مدیرعامل شرکت بورس سپس با اشاره به وضعیت "حکشتی" در بازار ادامه داد: شرکت کشتیرانی جز سهم‌های کم نوسان در بازار است و از این نظر شرایط مناسبی دارد و یکی از خرسندی‌های صاحبان سهام و مدیران بازار سرمایه این است که کشتیرانی با مدیریت مدبرانه در عرض یک سال چنین دستاورد های شگرفی را برای کشور به ارمغان آورده است .


وی با بیان این مطلب که ثبات در قیمت سهم کشتیرانی باعث اطمینان سهامداران به این شرکت در بورس است، گفت : "حکشتی" جزو بزرگترین و موثر‌ترین سهم‌های بورس محسوب می‌شود و خوشبختانه اداره سهم نیز به نحو مطلوبی صورت می‌گیرد .


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب