دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 فروردين 1394 - 16:19
دکتر کاردار، معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی:

دانشگاه آزاد اسلامی قزوین قطب رباتیک جامعه دانشگاهی کشور است

دکتر کاردار معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، در حاشیه بازدید از این مسابقات با اشاره به جذابیت‌های فراوان آن، گفت: «خوشبختانه مسابقات ربوکاپ تاکنون در میدان‌های بین‌المللی مقام و افتخارات زیادی برای کشور به دنبال داشته است».
کد خبر : 11890

به گزارش خبرگزاری آنا، دکتر کاردار افزود: «طی چند سال اخیر این مسابقات را از نزدیک زیر نظر داشته ام، شتابی که دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و کمیته ملی ربوکاپ ایران برای بهبود رباتیک و تجاری سازی دارند، یکی از نمونه‌های نادر در کشور در رده دانش‌آموزی و دانشجویی است».


دکتر کاردار با اشاره به پتانسیل تجاری سازی در رشته رباتیک، گفت: «نباید منتظر باشیم تا صنعت و حامیان مالی به سمت این رشته بیایند، اگر صنعت و جامعه به این نتیجه برسند که رباتیک می‌تواند باری از دوش آنها بردارد، قطعا به سوی این علم می‌آیند؛ البته رباتیک هم نباید در حد ایده باقی بماند و باید بتوان از آن استفاده کاربردی کرد، بنده مطمئن هستم که با حرکت به این سمت، می‌توان پاسخ‌های خوبی از صنعت و مردم گرفت».


معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: «هر محصولی هم عرضه دارد و هم تقاضا، در رباتیک هم در زمینه محصولات تولیدی بسیار خوب کار شده است و برای صنعت جذابیت دارد، اما در ارائه محصولات و جامعه هدف می‌توان بهتر عمل کرد. ما اگر نتوانیم جامعه هدف را به سوی خود جذب کنیم باید خود به سمت آنها برویم و نباید توقع داشت که صاحبان صنایع به ما مراجعه کنند».


وی تصریح کرد: «به نظرم در زمینه بازاریابی می‌توان بیشتر کار کرد؛ ایده پردازی، خلاقیت و تولید ایده‌هایی که حتی در سطح دانش آموزی در این مسابقات دیدم، ماورای تصورم بود و کارهایی دیدم که برایم بسیار جذاب، کامل و خوب بود و امیدوارم این تولیدات در مسیری قرار بگیرد که وارد بازار و تجاری سازی شوند. برای استفاده از محصولات رباتیک باید ذائقه جامعه عوض شود و جامعه در این زمینه احساس نیاز کند».


دکتر کاردار نقش دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در پیشبرد علم رباتیک را بسیار بااهمیت دانست و گفت: «این دانشگاه قطب رباتیک جامعه دانشگاهی کشور است و همگام با دانشگاه‌های فنی بزرگ حرکت می‌کند».


وی در خصوص حمایت معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از برگزیدگان مسابقات ربوکاپ آزاد ایران نیز گفت: «حاضرم در حد توانم هر پیشنهادی که دکتر موسی خانی برای حمایت از این دانشجویان داشته باشند را عملی کنم و در غیر این صورت آن را از دکتر میرزاده تقاضا کنم؛ اطمینان دارم ایشان هم با دید باز و وسعت نظری که در این زمینه دارند برای حمایت از برگزیدگان این مسابقات از هیچ گونه کمکی دریغ نخواهند کرد».


معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان ضمن تبریک به دانش آموزان حاضر در این مسابقات، یاد آور شد: «به جامعه جوان علمی کشور که این موفقیت‌ها را کسب کردند نیز تبریک می‌گویم و از مردم و مسوولان دعوت می‌کنم به اینجا بیایند تا فعالیت‌های این جوانان را از نزدیک ببینند؛ داشتن چنین نیروهای با استعدادی جای شکرگذاری دارد و امیدوارم در سال‌های آینده شاهد توجه بیشتر به بخش دانش آموزی این رقابت‌ها باشیم زیرا ایده‌ها و محصولات بسیار خوبی در این بخش دیدم».



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب