دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دکتر احسانی در همایش معاونان اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد

65 درصد افزایش اندوخته مثبت دانشگاه آزاد اسلامی در سال 94/ بهبود خدمات ارائه شده به کارکنان و دانشجویان

دکتر احسانی در همایش معاونان اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از عملکرد معاونت اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی ارائه کرد.
کد خبر : 115262

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری آنا، معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی در همایش معاونان اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «بعد از دو دهه این اولین همایش اداری و مالی سراسر کشور است و امیدواریم در بهار 96 دومین همایش نیز برگزار شود تا بتوانیم همفکری‌های بیشتری داشته باشیم. به دلیل قرابتی که با معاونت‌ عمرانی و مدیرکل حقوقی دانشگاه داریم از دکتر علیرضا مصدق و مهندس محسن هاشمی نیز دعوت کردیم تا در این همایش گزارشی ارائه دهند و نظرات خود را بگویند.»


احسانی در ادامه گزارش عملکرد معاونت اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی را ارائه کرد و افزود: «خوشبختانه تراز مالی سال 94 با کوشش و همت همکاران با اندوخته مثبت همراه بود. در مقایسه با سال 92 در سال 93، 70 درصد و در سال 94، 65 درصد افزایش اندوخته مثبت داشته‌ایم. علی‌رغم اینکه کشور دچار تورم است و مشکلات اقتصادی زیادی وجود دارد دانشگاه آزاد اسلامی اندوخته‌ای مثبت داشت.»


او گفت: «40 درصد هزینه‌های دانشگاه آزاد اسلامی مربوط به حقوق هیات علمی و 33 درصد مربوط به حقوق و دستمزد کارکنان است در واقع 73 درصد از هزینه‌های دانشگاه مربوط به پرداخت دستمزد است زیرا بیش از 100 هزار نفر کارمند و هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت می‌کنند.»


احسانی ادامه داد: «با توجه به اینکه بحث کیفی‌سازی و پرداختن به پژوه در دانشگاه آزاد اسلامی بسیار مورد تاکید قرار گرفته است، بیش از 30 میلیارد تومان نیز به ناشران بین‌المللی برای کارهای مربوط به حوزه پژوهش و نشر هزینه پرداخت شد که با توجه به مشکلات موجود سهم بسیار زیادی است.»


10 درصد درآمد غیرشهریه‌ای در سال 94


او درآمدهای غیر شهریه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی در سال 93 را 8درصد از کل درآمد و در سال 94 را بیش از 10درصد از کل درآمد اعلام کرد و گفت: «باید با گسترش فعالیت‌های دانش‌بنیان استفاده از ظرفیت‌های گردشگری و ظرفیت‌هایی که در مراکز رفاهی دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد، درآمدهای غیر شهریه‌ای را افزایش دهیم.»


معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «علاوه‌بر 4 سامانه‌ای که امروز رونمایی شد نرم‌افزار اموال گردانی که اکنون در مرحله اصلاحات نهایی است، در روزهای آتی رونمایی می‌شود.»


او به گزارشی از تسهیلاتی که از سوی معاونت اداری و مالی در سال 94 پرداخت شد؛ اشاره کرد و گفت: «417 میلیارد تومان تسهیلات در سال 94 پرداخت شد، در دو سال گذشته نیز در مجموع بیش از 874 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شد.»


احسانی درباره وام دانشجویی صندوق رفاه وزارت علوم گفت: «در سال 93، 67 میلیارد تومان از محل صندوق رفاه وزارت علوم جذب داشتیم، این میزان در سال 94 به 66 میلیارد تومان رسید. وزارت علوم معتقد است که این کاهش نشان دهنده بی‌نیازی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به این وام‌ها است اما ما معتقدیم بسیاری از دانشجویان به دلیل عدم اطلاع‌رسانی خوب در واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی از این وام و نحوه دریافت آن اطلاع ندارند در نتیجه از واحدها می‌خواهم که با اطلاع‌رسانی درست تعداد افرادی که تمایل به دریافت وام دانشجویی صندوق رفاه را دارند؛ افزایش دهند.»



12 هزار نفر وام ازدواج دانشجویی دریافت کردند


او ادامه داد: «دانشگاه آزاد اسلامی برای دانشجویان خود وام ازدواج 10 میلیون تومانی در نظر می‌گیرد. تا کنون 12 هزار نفر از این تسهیلات استفاده کرده‌اند. درباره پوشش بیمه حوادث دانشجویی نیز ما اصلاحات زیادی را انجام دادیم به عنوان مثال حق بیمه مربوط به فوت و حق بیمه مربوط به نقص عضو از 6 میلیون تومان به 20 میلیون تومان رسید که از مهر 95 در دانشگاه‌ها اجرایی می‌شود. کمک هزینه‌های درمانی نیز از یک میلیون و 200 هزار تومان به 5 میلیون تومان افزایش پیدا کرد.»


احسانی توصیه‌ها و انتقاداتی را در این جلسه مطرح کرد و گفت: «متاسفانه هنوز صندوق رفاه در 180 واحد از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل نشده است. همچنین از واحدها می‌خواهم کمیته بیمه حوادث و وام تشکیل دهند به علاوه حق عضویت بیمه حوادث به سازمان را به موقع پرداخت کنند زیرا بعضی از واحدها این حق عضویت را از دانشجوها دریافت کرده اند اما به سازمان مرکزی واریز نکردند.»


او افزود: «واحدها باید از طرف دیگر دانشجویان مستعد برای دریافت وام را نیز شناسایی کنند سامانه جامع صندوق رفاه که به سیستم سیدا وصل است، می‌تواند بسیاری از مشکلات مربوط به وام‌های دانشجویی و خدمات مربوط به صندوق رفاه دانشجویان را رفع کند. بیش از 830 میلیارد تومان وام داخل دانشگاه به کارکنان و اعضای هیات علمی در بازه زمانی 93 تا 95 پرداخت شد.»


صندوق بیمه تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی بیش از 114 هزار نفر عضو دارد


معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی گزارش عملکرد صندوق بیمه تکمیلی دانشگاه را ارائه کرد و گفت: «این صندوق بیش از 114 هزار نفر عضو دارد و سعی شده خدمات خوبی در سال‌های اخیر به اعضای این صندوق ارائه شود. عده‌ای از واحدها به این دلیل که فکر می‌کردند بیمه تکمیلی خارج از دانشگاه خدمات بهتری را ارائه می‌دهد از این صندوق جدا شدند اما بعد از مدتی دوباره خواهان این شدند که از خدمات صندوق بیمه تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی استفاده کنند. همواره سعی کردیم 70 درصد هزینه‌های درمانی کارکنان و اعضای هیات علمی را پرداخت کنیم تا بار بزرگی از دوش خانواده دانشگاه آزاد اسلامی برداشته شود.»


اسکان بیش از 136 هزار نفر در مراکز اقامتی تفریحی دانشگاه آزاد اسلامی در نوروز امسال


او افزود: «ستاد اسکان نوروزی کل کشور عملکرد بسیار خوبی در تعطیلات نوروز از خود نشان داد. در تعطیلات نوروزی سال 94، 124 هزار و 721 نفر از مراکز رفاهی دانشگاه آزاد اسلامی استفاده کردند، در دو هفته عید نوروز امسال نیز 136 هزار و 728 نفر در این مراکز اسکان داده شدند. سامانه جدیدی برای ثبت اطلاعات امکانات رفاهی دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شده است که این مراکز می‌تواند همه اطلاعات نظیر امکانات، شماره مسئول، آدرس و ... را در سامانه Refahi.iau.ir ثبت کند.»


او ارتقاء سطح دسترسی اطلاعات و بهره‌برداری از فناوری‌های نوین، افزایش توان استفاده بهینه از منابع مالی، پاسخگویی سریع، شفاف و تکریم ارباب رجوع؛ تامین نیروی انسانی مجرب و کارآمد و توانمندسازی کارکنان، مکانیزاسیون فرآیندها و ابزارهای کنترلی و نظارتی حوزه اداری مالی را از اهداف برنامه استراتژیک این معاونت اعلام کرد.


برنامه‌های راهبردی معاونت اداری و مالی


احسانی درباره برنامه‌های راهبردی معاونت اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «استقرار نظام یکپارچه مدیریت اطلاعات؛ تدوین برنامه‌های افزایش انگیزه و ارتقای بهره‌وری مبتنی‌بر نظام مدیریت مشارکتی، ایجاد بستر و زمینه مناسب برای اعطای تسهیلات به دانشجویان، فراهم کردن چتر حمایتی بیمه و سلامت جسمانی دانشجویان، ایجاد سامانه مدیریت خریدهای به موقع، حمایت از محصولات و شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی، ارتقاء خدمات رفاهی، برون‌سپاری خدمات، درآمدزایی و کاهش هزینه با انجام خدمات متمرکز و ... از جمله مهم‌ترین برنامه‌های راهبردی معاونت اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی است.»


او رئوس فعالیت‌های انجام شده در این معاونت را طراحی و برقراری ارتباط بین نرم‌افزار سیدا با سیستم حسابرسی و صدور خودکار سند شهریه؛ ارائه نرم‌افزار جامع و پرداخت حق‌التدریس، استانداردسازی و تفکیک اقلام احکام پرسنلی کارکنان و ... اعلام کرد.


احسانی عوامل رشد هزینه دانشگاه آزاد اسلامی را افزایش حقوق و دستمزد اعضای هیات علمی و کارکنان؛ کاهش 15 درصدی دانشجویان نسبت به سال 93، جذب دو هزارو هیات علمی با مرتبه استادیاری، ارتقاء بیش از هزارو 600 نفر از اعضای هیات علمی، افزایش نرخ حق‌الزحمه حق‌ التدریس اعضای هیات علمی، اعطای بورس تحصیلی و ... اعلام کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب