مدیرعامل بنیاد باران: معنا ندارد مدیری برادر، داماد و همسر خود را به عنوان مشاور یا بازرس انتخاب کند
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، سیدجواد امام در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در فضای کلی کشور شائبههایی نسبت به مسئولان در مردم ایجاد شده است، زیرا شاهدیم برخی مسئولان دولتی یا شهرداران، نزدیکان خود از قبیل همسر، برادر یا داماد که تخصص لازم ندارند را به سمت مشاور، بازرس یا رئیس دفتر خود برگزیدند.
وی افزود: دولت برای از بین بردن شائبهها میتواند پیشگام شود و دستورالعملی را برای وزرا و مدیران ارشد خود صادر کند تا آنها از وابستگان خود در این سمتها استفاده نکنند و بدین وسیله پاسخ مناسبی به حساسیت افکار عمومی بدهد و آنها را اقناع کند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب با بیان اینکه دولت میتواند رونوشتی از دستورالعمل خود را به رسانهها بدهد، اظهار کرد: دولت میتواند رسانهها را ناظر بر حسن اجرای این دستورالعمل قرار بدهد و ارتباط مستقیمی با رسانهها ایجاد کند.
وی در ادامه تصریح کرد: حضرت امام خمینی میفرمود اگر کسی توصیهای برای مسئولان آورد، مسئولان آن توصیه را به دیوار نصب کنند تا همه آن را ببینند. در این شرایط فردی که برای مدیر یک بخش شخصی را معرفی میکند باید دلیل موجهی داشته باشد و نگران این نباشد که توصیه او به دیوار قرار بگیرد و همه ببینند. در این شرایط افرادی به مدیران توصیه میشوند که کارنامه موفقی داشتهاند و فرد توصیه کننده هم علاوه بر اینکه دلیل موجهی دارد به تبعات توصیه خود هم توجه میکند و دیگر اینگونه نیست که این توصیهها بر اساس وابستگیهای جناحی یا خویشاوندی باشد.
جواد امام افزود: دولت باید گامهای بیشتری در حوزه شفاف سازی بردارد و در این زمینه پیشگام باشد. شفاف سازی و سالم سازی دستگاه اجرائی و زدودن ابهامات در زمینه به کارگیری مسئولان، میتواند شائبههایی که در میان افکار عمومی ایجاده شده را از بین ببرد.
وی با بیان اینکه مناسبتی ندارد که مدیر یا شهرداری، همسر، داماد یا برادر خود را به عنوان مشاور یا بازرس خود انتخاب کند، گفت: علاوه بر شفاف سازی در حوزه واگذاری مسئولیتها، باید به تخصص و تجربه افراد هم برای سپردن مسئولیت به آنها توجه شود.
انتهای پیام/