دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیر بخش مردمی جشنواره فیلم سلامت:

تمدید مهلت ارسال آثار مردمی تا 10 مرداد/ حساسیت مردم به مسئله سلامت اهمیت دارد

مدیر بخش مردمی جشنواره فیلم سلامت با اعلام خبر تمدید مهلت ارسال اثر به این بخش تا دهم‌مرداد ماه، درباره کارکرد مشارکت مردمی در فیلمسازی گفت: «هدف اصلی این جشنواره ایجاد دغدغه در مردم نسبت به موضوع سلامت و فکر کردن به آن است.»
کد خبر : 100178

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم سلامت، مجید برزگر مسوول بخش مردمی جشنواره فیلم سلامت درباره اهداف و خاستگاه اضافه شدن این بخش به جشنواره فیلم سلامت اظهار کرد: جشنواره های موضوعی در ایران عمدتا بخش عمده ای از محتوای خود را بر اساس فیلم های از پیش تولید شده در سال های قبل تامین می کنند. اساسا تعدادی از این جشنواره ها به امید این که فیلم های زیادی درباره یک موضوع ساخته شده و وجود دارد، طراحی می شوند.


وی افزود: جشنواره فیلم سلامت هم مثل بسیاری از جشنواره های موضوعی در ایران بر همین مبنا استوار است. اما بخش جدید این جشنواره برای مشارکت مردم بر تولید مبتنی است.


وی با بیان اینکه موضوع سلامت جدی است یادآور شد: در حال حاضر سیاست گذاران به دنبال تقویت توجه به سلامت هستند و نمی توان از این مهم چشم پوشی کرد.


کارگردان فیلم پرویز با اشاره به سهولت و دسترسی مردم به فیلمسازی و ابزارهای آن ادامه داد: استفاده از دوربین های موبایل امروزه کاملا مرسوم است. همچنین فضای مجازی نیز از مرحله متن و عکس رد شده و تصاویر متحرک و فیلم های کوتاه بیشتر در این فضا مورد توجه قرار می گیرد. بنابراین تشویق مردم به فیلمسازی با هر کیفیتی در محدوده شعار و سرفصل های جشنواره در دستور کار جشنواره فیلم سلامت قرار گرفت تا مردم هم این سهم‌را داشته باشند که فیلمی بسازند، آثارشان داوری شود و جایزه بگیرند.


برزگر ادامه داد: البته جوایز خوب و متعددی هم‌ به این بخش اختصاص داده شده که شامل یک خودرو و 100 جایزه یک میلیون تومانی می شود.


وی با بیان این که هدف اصلی بخش مردمی جشنواره سلامت ایجاد دغدغه نسبت به این موضوع برای مردم است، خاطرنشان کرد: فکر کردن به موضوعات سلامت محور مهم ترین هدفی است که جشنواره فیلم سلامت دنبال می کند. مردم می توانند موضوعات ساده پیرامونشان را دستمایه فیلمسازی قرار دهند.


این فیلمساز تاکید کرد: به عنوان نمونه مخاطبان جشنواره می توانند یک گزارش درباره آلودگی صوتی در محل زندگی شان تهیه کرده و یا با موضوع سلامت روان، ترک اعتیاد و آسیب سیگار و مواد مخدر در قالب فیلم بپردازند. همچنین الگوی درست غذایی، مصرف قند و شکر و چربی همه و همه گستره فیلمسازی در این بخش را تشکیل می دهد.


برزگر گفت: در واقع یک فیلم با هر کیفیتی و با ایده ای می‌تواند برگزیده شود و همین که شهروندان فکر کنند سیگار کشیدن زیان های جبران ناپذیری دارد و تغییری در سبک زندگی شان ‌ایجاد شود، می توان گفت جشنواره فیلم ‌سلامت موفق بوده است.


وی عنوان کرد: موضوعات پنهان زیادی وجود دارد که قابل بررسی است و این موضوعات می تواند مصداق فیلمسازی درباره سلامتی باشد.


مدیر بخش مردمی جشنواره فیلم سلامت در پایان از تمدید مهلت ارسال فیلم های مردمی به این جشنواره خبر داد و گفت: به دلیل این که این بخش از جشنواره تولیدی است و به تبع باید زمان بیشتری در اختیار علاقه مندان به شرکت در این رقابت قرار بگیرد تا دهم مرداد ماه امکان ارسال اثر به بخش مردمی وجود دارد. ضمن این که تعداد جوایز هم قابل توجه است و هرچه تعداد فیلم ها بیشتر باشد، امکان انتخاب فیلم های بهتر فراهم می شود.


نخستین جشنواره فیلم سلامت از ۳۰ مرداد تا یک شهریور به دبیری ابراهیم داروغه زاده برگزار خواهد شد.


علاقه‌مندان می توانند با مراجعه به وب سایت و یا کانال تلگرام اطلاعات بیشتری دریافت کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب