دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 آذر 1395 - 11:41
مدیر گروه جامع تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌و‌گو با آنا عنوان کرد:

برای پیشگیری از سرماخوردگی «زرشک» و «مرکبات» بخورید

مدیر گروه جامع تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران عنوان کرد: مصرف روزانه یک قاشق غذا خوری زرشک خام و یا خوردن سه عدد میوه حاوی ویتامین C می‌تواند موجب پیشگیری از سرماخوردگی و بهبود وضعیت افراد مبتلا شود.
کد خبر : 137640

دکتر احمدرضا درستی، متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا با توجه به آغاز فصل سرما و شیوع سرماخوردگی، گفت: به افراد توصیه می‌شود برای پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی یا بهبود سلامتی بعد از ابتلا، روزانه یک قاشق غذاخوری زرشک و یا حدقل سه عدد میوه حاوی ویتامین C مانند پرتغال، نارنگی و لیمو شیرین مصرف کنند.


وی افزود: میوه‌هایی که به طور طبیعی دارای ویتامین C هستند دارای مقدار فراوانی آنتی اکسیدان، اسید فولیک و فیبر نیز هستند که این مواد می‌تواند موجب افزایش قدرت سیستم دفاعی بدن شود.


مدیر گروه جامع تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: به افراد تاکید می‌شود زرشک را به صورت خام مصرف کنند.


درستی درباره مصرف مکمل‌های ویتامین C به جای میوه و سبزیجات، عنوان کرد: مصرف مکمل‌های دارویی هیچ گونه تاثیری در پیشگیری و بهبود وضعیت بیماران مبتلا به سرماخوردگی ندارد به همین دلیل افراد باید میوه‌ و سبزیجات تازه را استفاده کنند.




انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته