پژوهشگران فعال واحد نجفآباد؛ از تحلیل توسعه پایدار شهری تا طراحی و تولید سیستم تست خودکار سوراخکاری بستر ایمپلنت
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نجف آباد، مینا مستحفظیان با ارائه مقالهای با عنوان «پیش بینی راهبردهای مدیریت تعارض با ویژگیهای شخصیتی در مدیران ورزشی» به بیست و یکمین کنگره بین المللی علوم ورزشی دانشگاههای اروپایی اتریش، مهدی مومنی با ارائه مقالهای با عنوان «تحلیلی بر توسعه پایداری شهری، مطالعه موردی شهر یاسوج ایران» به سی و سومین کنگره بین المللی جغرافیایی چین، رضا مداحی با ارائه مقالهای با عنوان «سه روش تخصیص منصفانه منابع با استفاده از تحلیل پوششی دادهها» به چهاردهمین کنفرانس بین المللی تحلیل پوششی دادهها چین، ابراهیم کرمییان با ارائه مقالهای با عنوان «سنتز سریع و ساده نانو کامپوزیت دیوپساید/مگنتایت به عنوان یک بیو سرامیک مغناطیسی زیست فعال نوین برای استفاده در مهندسی بافت استخوان» به کنفرانس بین المللی مواد پیشرفته و نانومواد ۲۰۱۶ کانادا، علیرضا حاجیان با ارائه مقالهای با عنوان «تضعیف نویز تصادفی در دادههای لرزهای بازتابی با استفاده از شبکه عصبی- فازی تطبیق پذیر» هشتاد و هفتمین کنفرانس بین المللی انجمن اروپایی دانشمندان و مهندسان علوم زمین اتریش، رضا ابراهیمی با ارائه مقالهای با عنوان «بررسی ایجاد پوششهای نانو کامپوزیتی SIC بر زیر لایه آلیاژ منیزیوم AZ۳۱ به روش پلاسمای الکترولیتی» به هفتمین کنفرانس بین المللی نانوتکنولوژی مجارستان، پرهام معمارزاده با ارائه مقالهای با عنوان «عملکرد چرخهای اتصالات مقاوم خمشی جوش شده با مقطع کاهش یافته تیر ساخته شده با پروفیلهای ایرانی» به کنفرانس بین المللی انجمن مهندسین عمران امریکا، آخرین یافتههای تحقیقاتی انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد را در معرض ارزیابی محققان و متخصصان بین المللی قرار دادند.
مینا مستحفظیان استادیار گروه آموزشی تربیت بدنی و علوم ورزشی واحد نجف آباد در مقاله خود با عنوان «پیش بینی راهبردهای مدیریت تعارض با ویژگیهای شخصیتی در مدیران ورزشی» به امکان پیش بینی راهبردهای مدیریت تعارض مدیران از روی ویژگیهای شخصیتی آنان پرداخته است.
از بین متغیرهای مورد مطالعه در این پژوهش، بهترین پیش بینی کننده راهبرد عدم مقابله مدیران در گام نخست، وجدانی بودن، در گام دوم، روان رنجور خویی و در گام سوم باز بودن است. معنا دار نبودن رابطه برون گرایی و خوشایندی با راهبرد عدم مقابله مدیران، از جمله نتایجی است که از این مقاله استنباط میشود.
مهدی مومنی دانشیار گروه جغرافیای دانشکده علوم انسانی نجفآباد در مقاله خود با عنوان «تحلیلی بر توسعه پایداری شهری» که به صورت مطالعه موردی در شهر یاسوج صورت گرفته است، نابرابری و ابعاد مختلف آن را از مهمترین نشانههای توسعه نیافتگی دانسته و نگرش در نحوه پراکندگی شاخصههای توسعه در سطوح مختلف را عامل رفع این کمبودها دانسته است.
مومنی پس از بررسیهای شاخصهایی نظیر دوری از مرکز سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و دیگر مراکز مهم کشور، ناپایداری و عدم برخورداری از شاخصهای اجتماعی، اقتصادی، و زیست اجتماعی به دلیل کوهستانی بودن شهر یاسوج، نتیجه گیری کرده که شاخصهای منتخب در کل شهر، نزدیک به شاخصهای ملی نبوده و این عدم تطابق اختلاف معنا داری را نشان میدهد.
رضا مداحی استادیار دانشکده فنی و مهندسی با ارائه مقالهای با عنوان «سه روش تخصیص منصفانه منابع با استفاده از تحلیل پوششی دادهها» به سه قسمت از یک الگوریتم سه مرحلهای اشاره کرده که در هر مرحله از این الگوریتم، روشی خاص برای تخصیص منابع پیشنهاد میشود، افزون بر اینکه روش ارائه شده در مرحله اول و سوم منصفانهتر از مرحله دوم است.
ابراهیم کرمیان استادیار دانشکده مهندسی مواد در مقاله خود با عنوان «سنتز سریع و ساده نانو کامپوزیت دیوپساید/مگنتایت به عنوان یک بیوسرامیک مغناطیسی زیست فعال نوین برای استفاده در مهندسی بافت استخوان» روشهای از بین بردن تومورهای سرطانی و درمان بیماری سرطان پرداخته است.
علیرضا حاجیان عضو هیات علمی دانشکده مهندسی هستهای و علوم پایه نجف آباد نیز مقالهای با عنوان «تضعیف نویز تصادفی در دادههای لرزهای بازتابی با استفاده از شبکه عصبی- فازی تطبیق پذیر» را ارائه کرده است که در بخشی از آن آمده است: «بر مبنای روش ارائه شده در این تحقیق، تضعیف نویز تصادفی با اولویت بخشی به حفظ رویدادهای بازتابی و نیز دستیابی به یک الگوریتم اتوماتیک صورت گرفته است.
از آنجا که خصائص آماری رویدادهای تصادفی با محتوای رویدادهای همدوس متفاوت است، در روش ارائه شده، پس از محاسبه ویژگیهای آماری، برای نمونههای تصادفی انتخاب شده برای آموزش شبکه، با استفاده از خوشه بندی شبکه فازی، نمونهها به خوشههای متفاوت دسته بندی شده و از میان خوشهها، خوشهای که بیشترین تعلق به فضای رویدادهای تصادفی را دارد، انتخاب میشود.
حذف نویزهای تصادفی در سیگنالهای لرزهای که به منظور اکتشاف میدانهای نفتی بسیار کاربرد دارند. در این مقاله به صورت نوآورانه با روشی هوشمند برای اولین بار ارائه شده است.
رضا ابراهیمی دانشیار دانشکده مهندسی مواد نجف آباد با ارائه مقالهای با عنوان «ایجاد پوششهای نانوکامپوزیتی SIC بر زیر لایه آلیاژ منیزیوم AZ۳۱ به روش پلاسمای الکترولیتی» به بررسی ساختار و مشخصههای فیزیکی پوشش نانو کامپوزیتی تولید شده با استفاده از روشهای XRD و SEM پرداخته است.
کاهش اندازه حفرههای موجود در پوشش به خاطر وجود نانوذرات SIC، افزایش مقاومت به سایش پوشش ایجاد شده و کاهش چهل درصدی خوردگی نمونهها نسبت به نمونههای پوشش دار بدون نانو ذرات، از نتایج به دست آمده در این پژوهش است.
پرهام معمارزاده در مقالهای با عنوان «عملکرد چرخهای اتصالات مقاوم خمشی جوش شده با مقطع کاهش یافته تیر ساخته شده با پروفیلهای ایرانی» به مقررات ملی ایران برای طراحی اجزای اتصلات RBS اشاره کرده و اثر بخشی این مقررات به خاطر تحقیقات محدود ایران در این زمینه را برای پروفیلهای ایرانی مورد تردید میداند.
این پژوهش نیاز بازبینی دوباره در مشخصات هندسی RBS برای اعمال بر پروفیلهای ایرانی را تائید میکند.
انتهای پیام/