دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
منتظم صدیقی در گفت‌وگو با آنا؛

هیچ‌گاه نامی از آهنگ‌ساز «گنجشک لالا» برده نشد/تولید اثر برای کودکان تخصص می‌خواهد

هیچ‌گاه نامی از آهنگ‌ساز «گنجشک لالا» برده نشد تولید اثر برای کودکان تخصص می‌خواهد
محمود منتظم صدیقی سازنده قطعه موسیقی «گنجشک لالا» گفت: بچه‌ها باید از کودکی با موسیقی صحیح آشنا شوند و این هم متخصص می‌خواهد تا کارهای کودکانه تولید کند و خانواده‌ها آن را در سبد خانوار قرار دهند.
کد خبر : 947775

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، قطعه موسیقی گنجشک لالا (لالایی) از ساخته‌های محمود منتظم صدیقی با شعری از مصطفی رحماندوست و خوانندگی پروشات پیروزکار هفته گذشته در ارکستر ملی ایران به رهبری همایون رحیمیان اجرا شد و از محمود منتظم صدیقی سازنده این اثر تجلیل و تقدیر شد.

محمود منتظم صدیقی سازنده قطعه موسیقی «گنجشک لالا» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا عنوان کرد:‌خوشحالم که بعد از سی و چهار سال که هر شب در رادیو و تلویزیون پخش می‌شد، نامی هم از من در آن برده شد، هیچ گاه نامی از آهنگساز کار در رادیو برده نشد و الان بسیار خوشحالم که بنیاد رودکی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برنامه‌ریزی کردند که کار من و آقای بهنام دهقانیار شنیده شود.

وی افزود: از آقای همایون رحیمیان با تلاش‌های بی وقفه‌شان برای رساندن کار‌ها تشکر می‌کنم و از همه دست اندرکارانی که برای بچه‌های وطن و فرزندان کشورمان تلاش کردند تا فرهنگ سازی درست شود، سپاسگزارم.

منتظم صدیقی با بیان اینکه از کودکی باید بچه‌ها را با موسیقی صحیح آشنا کرد، گفت: بیش از پانزده سال است که هیچ کار جذابی برای کودکان و نوجوانان ساخته نشده است!

وی در ادامه توضیح داد:‌سال ۶۸ تا سال ۸۲ کار‌هایی انجام دادم که برای بچه‌ها یادگاری بماند از «النگ و دلنگ» تا «السون و ولسون»، «بستنی‌ها»، «گل گفتی آی گل گفتی»، «با وسایل گازی نباید کرد بازی» و ... متأسفانه وقفه‌ای بین کارهایم رخ داد که امید به خدا زین پس ادامه دار خواهد بود تا بتوانیم برای فرزندان کشورمان اثر جدید تولید کنیم.

منتظم صدیقی درباره وضعیت موسیقی کودک در شرایط کنونی گفت: شرایط که اصلا خوب نیست، ما در گذشته هنرمندان زیادی داشتیم که از کارگردان تا تهیه کننده، نویسنده و شاعر کودک که مخصوص کودکان کار تنظیم می‌کردند. به هرحال زمانی که فرزند ما بیمار می‌شود ما او را متخصص کودک می‌بریم نه بزرگسال، عرصه موسیقی هم باید همینطور باشد الان دیگر کدام شاعر کودک مخصوص کودکان کار تولید می‌کند؟ خیلی چیز‌ها بهم ریخته و باید کار‌هایی تولید شود که حال و هوای کودکانه داشته باشد و این مسئه‌ای فرهنگی است که باید در طی زمان رفع شود. برای همین نیاز به کار کودک داریم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب