دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ایران در جمع سه کشور تولیدکننده کیت‌های تست سنجش گاز فوری

ایران در جمع سه کشور تولیدکننده کیت‌های تست سنجش گاز فوری
پژوهشگران یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان ایران موفق به تولید کیت‌های تست سنجش گاز فوری برای نخستین بار در کشور شدند و ایران را به جمع سه کشور تولیدکننده این محصول راهبردی، در کنار آلمان و ژاپن، رساندند.
کد خبر : 946768

به گزارش خبرگزاری آنا، محمدجواد کارگر، مدیرعامل این شرکت گفت: حوزه فعالیت شرکت ما شامل ساخت دستگاه‌های آنالیز و مواد شیمیایی مرتبط با آن در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، آب و فاضلاب، محیط زیست و معادن است.

۱۰ سال تجربه در تولید تجهیزات پیشرفته

وی با اشاره به فعالیت ۱۰ ساله این شرکت اظهار کرد: در این شرکت دستگاه‌های اسپکتروفتومتر، COD آنالایزر آنلاین، اسپکتروفتومتر پرتابل و مواد شیمیایی و مصرفی مربوط به این دستگاه‌ها تولید می‌شود. امسال در نمایشگاه ایران‌ساخت، کیت‌ها یا تیوپ‌های تست سنجش گاز فوری را رونمایی کردیم.

تولید محصولی استراتژیک با دانش فنی بالا

کارگر با تأکید بر اهمیت این محصول افزود: کیت‌های تست سنجش گاز فوری از پیچیدگی و دانش فنی بالایی برخوردارند، به طوری که ۹۹ درصد آن مبتنی بر دانش فنی است. این کیت‌ها به صورت ویال طراحی و ساخته شده‌اند. عملکرد آنها شبیه به آمپول‌هایی است که دو طرفشان شکسته می‌شود و در یک پمپ ساده قرار می‌گیرد. پمپ هوا را از یک طرف وارد ویال کرده و از طرف دیگر خارج می‌کند و به این ترتیب گاز‌ها و پارامتر‌های مختلف محیط شناسایی می‌شوند.

کاربرد در صنایع حساس و کاهش هزینه‌ها

وی درباره کاربرد این محصول گفت: یکی از اصلی‌ترین کاربرد‌های این کیت‌ها در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی است. هنگام راه‌اندازی مجدد پالایشگاه‌ها یا پتروشیمی‌ها پس از شات‌دان، باید گاز موجود در خطوط و فضا بررسی شود. اگر این کار در آزمایشگاه انجام شود، زمان زیادی از دست می‌رود و هر دقیقه در این صنایع معادل هزاران دلار هزینه در بر دارد. اما این کیت‌ها می‌توانند در چند ثانیه نوع و میزان گاز موجود را مشخص کنند.

کارگر ادامه داد: این محصول در معادن نیز کاربرد حیاتی دارد و می‌تواند در جلوگیری از حوادث مؤثر باشد.

رتبه سوم جهانی در تولید کیت‌های تست گاز

وی یادآور شد: ایران سومین کشور تولیدکننده این محصول پس از آلمان و ژاپن است. حتی نمونه چینی این محصول وجود ندارد که نشان‌دهنده سطح بالای دانش فنی آن است. تمام مواد اولیه این محصول در داخل کشور تولید می‌شود و قابلیت شناسایی انواع گاز‌ها را دارد. همچنین هزینه تولید این کیت‌ها ۵۰ درصد کمتر از نمونه‌های آلمانی و ژاپنی است.

صادرات به کشور‌های منطقه

کارگر از آغاز فرآیند صادرات این محصول خبر داد و گفت: نمونه‌هایی از این کیت‌ها برای کشور‌های عمان و امارات ارسال شده و استقبال خوبی در کشور‌های حوزه خلیج فارس، که نفت و گاز از صنایع اصلی آنهاست، مشاهده کرده‌ایم.

نمایشگاه ایران‌ساخت؛ فرصتی برای توسعه بازار

وی با اشاره به تأثیر نمایشگاه ایران‌ساخت بر فروش محصولات گفت: این نمایشگاه بهترین مکان برای شرکت‌هایی است که قصد فروش قطعی محصولات خود را دارند. شرکت ما هر ساله از طریق این نمایشگاه موفق به افزایش فروش محصولات شده و این نمایشگاه نقطه شروع مناسبی برای عرضه محصولات جدید است.

وی در پایان افزود: طراحی و ساخت این محصول سه ماه پیش به اتمام رسیده و در حال حاضر فرآیند تجاری‌سازی آن آغاز شده است. همچنین زیرساخت‌های تولید این محصول در حال توسعه است.

دوازدهمین نمایشگاه ایران‌ساخت از ۲۳ تا ۲۶ آذرماه در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب