ارتقاء بهرهوری معدنکاری با سامانه هوشمند ایرانی/ ایجاد ارتباط پایدار میان نخبگان و صنعت
به گزارش خبرگزاری آنا، سید رشید شاهچراغ، مدیر عامل این شرکت فناور اظهار داشت:این شرکت با طراحی و پیادهسازی شبکهای گسترده از متخصصین آکادمیک، سعی دارد ارتباطی پایدار و مؤثر میان نخبگان علمی و صنعت برقرار کند؛ این شبکه که تحت عنوان «شبکه متخصصین آکادمیک ایران» شناخته میشود، در نیمه اول سال ۱۴۰۳ موفق شده است بیش از ۵۰ هزار عضو را جذب کند، که این نشاندهنده تقاضای بالای بازار برای ارتباطات علمی و صنعتی است.
طراحی سامانهای هوشمند
سامانه هوشمند اطلاعات معدنی «سهام» به عنوان یکی از اقدامات برجسته این شرکت، در راستای تحول و بهینهسازی صنعت معدن طراحی شده است. این سامانه پیشرفته با رویکردی جامع به حوزه ارتباطات، اطلاعات و خدمات معدنی، به پیادهسازی فناوریهای نوین در زمینه اطلاعات مکانی و سیستم اطلاعات جغرافیایی وب (WEB GIS) پرداخته است.
وی در این خصوص ادامه داد: با توجه به اهمیت بالای منابع معدنی در اقتصاد کشور و نقش محوری معادن در اشتغالزایی و توسعه صنایع، شرکت گام مؤثری در راستای بهبود مدیریت این منابع برداشته است.
شاهچراغ ضمن اشاره به اینکه این سامانه شامل چندین زیر سیستم کلیدی است؛ تصریح کرد: این زیر سیستمها به طور ویژه طراحی شدهاند تا فرآیندهای مختلف مرتبط با دادههای معدنی را تسهیل و بهینهسازی کنند.
وی در ادامه به خدمات این سامانه اشاره کرد و گفت: این سامانه هوشمند پنج خدمت محوری را در طول زنجیره ارزش معادن ارائه میدهد؛ این پنج خدمت عبارتند از؛ اکتشاف پتانسیلهای معدنی با استفاده از تصاویر ماهوارهای، مکانیابی تاسیس کارخانههای فرآوری مواد معدنی، تامین ماشین آلات و تجهیزات معدنی، تامین سرمایه پروژههای معدنی از طریق تهیه بستههای سرمایهگذاری و تسهیلگری در خرید و فروش مواد معدنی.
پرچمداری نوآوری در حوزه اطلاعات مکانی
باشگاه فناوران اطلاعات مکانی (گیتا)، یکی دیگر از دستاوردهای این شرکت است که به عنوان محلی پیشرفته برای ارائه آخرین اخبار و دستاوردهای ایران و جهان در حوزه اطلاعات مکانی شناخته میشود.
این باشگاه به عنوان یک پل ارتباطی میان متخصصان و فعالان این حوزه، با برگزاری رویدادهای مختلف توانمندسازی، به توسعه و ارتقاء دانش فنی در این بخش پرداخته و اهداف بلندی را در زمینه پیادهسازی فناوریهای نوین اطلاعات مکانی در کشور دنبال میکند.
شاهچراغ «اطلاعات مکانی» را یکی از مهمترین فناوریهای عصر حاضر خواند که در بسیاری از زمینهها مانند نقشهبرداری، مدیریت منابع طبیعی، آمایش سرزمین و برنامهریزی شهری نقش حیاتی دارند و افزود: این فناوریها به سرعت در حال تحول هستند و برای رشد و پیشرفت کشور، ضروری است که در تمام حوزهها، از کشاورزی و محیطزیست گرفته تا حملونقل و خدمات شهری، به طور گستردهتری پیادهسازی شوند.
به گفته وی این باشگاه با درک این نیاز جهانی، شعار خود را «نوآوری و خلق ارزش با فناوری اطلاعات مکانی» قرار داده است.
وی افزود: این باشگاه در راستای تحقق این هدف با برگزاری کارگاهها، سمینارها و رویدادهای مختلف، فرصتی را برای متخصصان و علاقهمندان فراهم میآورد تا با آخرین تحولات در زمینه اطلاعات مکانی آشنا شده و توانمندیهای خود را به روز کنند.
آینده روشن با استفاده از ظرفیتهای داخلی
مدیرعامل این شرکت در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به برنامههای بلندمدت این شرکت برای استفاده از فناوریهای نوین در راستای حل مشکلات کشور گفت: با ارتباط مستمر با نخبگان و استفاده از راهکارهای فناورانه، میتوانیم به ایجاد یک صنعت پایدار و متکی بر دانش در کشور دست یابیم. این امر نه تنها به بهبود وضعیت صنایع و کسبوکارها کمک خواهد کرد، بلکه به توسعه اقتصادی کشور نیز سرعت خواهد بخشید.
انتهای پیام/