دومین دوره بینالمللی «جایزه معلم» با جوایزی به ارزش یک میلیارد تومان برگزار میشود
به گزارش خبرگزاری آنا، دومین دوره بینالمللی «جایزه معلم» عصر روز شنبه ۱۸ آذرماه ۱۴۰۳ در یکی از رسانه های کشور برگزار شد. در این مراسم، محمد آزین، دبیر شورای سیاستگذاری این رویداد، هدف اصلی این جایزه را جلب توجه به مقام معلم و تقدیر از فعالیتهای آموزشی دانست.
وی تاکید کرد: این جایزه بهطور ویژه به معلمان در سراسر جهان اختصاص دارد و هیچگونه محدودیتی در انتخاب نامزدها وجود ندارد.
آزین در این نشست خبری بیان کرد: جایزه معلم یک رویداد مستقل است که با مشارکت خیرین برگزار میشود و هدف آن معرفی و ارج نهادن به معلمان در سطوح مختلف است.
وی افزود: معلمان نه تنها در ایران، بلکه از دیگر کشورهای جهان نیز میتوانند برای این جایزه نامزد شوند و سال گذشته از ۱۸ کشور در این رویداد شرکت کردند.
دبیر شورای سیاستگذاری جایزه معلم ادامه داد: این جایزه در شب مبعث پیامبر اسلام با اهدا جوایزی به ارزش یک میلیارد تومان و تندیس جشنواره به برندگان برگزار خواهد شد.
وی همچنین به معیارهای داوری این جایزه اشاره کرد و گفت: نوآوری در روشهای تدریس، تأثیرگذاری بر شاگردان، ارتباط مستمر با جامعه محلی و ویژگیهای شخصیتی معلمان از جمله اصول ارزیابی است.
آزین در نهایت افزود: این رویداد، علاوه بر وجهه رقابتی خود، بهعنوان یک جایزه مردمی و عامالمنفعه شناخته میشود که منابع مالی آن از طریق مشارکتهای مردمی و خیرین تأمین میشود.
وی در پایان تاکید کرد: سامانه مجازی سیمرغ بهعنوان بستری برای ثبتنام و ایجاد شبکهای گسترده از معلمان در سطح بینالمللی در نظر گرفته شده است.
آزین عنوان کرد: جایزه معلم رویدادی است که همواره به شان و منزلت مقام معلم پرداخته میشود و فراخوان آن از ۱۵ آبان تا ۳۰ اعلام شده است و تاکنون ۸ هزارنفر ثبت نام کردهاند.
آزین با بیان اینکه در سال گذشته، ۱۲۴۰۰ معلم کاندید شده و وارد فرآیند داوری شده بودند، ادامه داد: این افراد از ایران و ۱۷ کشور دیگر بودند.
وی اضافه کرد: پس از بارگذاری مستندات و مشاهده آثار برتر معلمان، ۱۷۷ نفر انتخاب شدند، توسط تیم داوری و ارزیابی مورد مصاحبه قرار گرفتند تا ۳۷ نفر به عنوان معلمان برتر وارد مرحله نهایی شدند.
در ادامه این نشست رسانهای ژما جواهریپور، دبیر کمیته داوری جایزه معلم با تشکر از اصحاب رسانه بیان کرد: جایزه معلم برگرفته از ساعتها و روزها تلاش و تفکر بوده است. در واقع، جایزه معلم بستری برای تکریم مقام معلم بهشمار میآید.
دبیر کمیته داوری رویداد جایزه معلم ادامه داد: اینکه همواره این سوال به ذهن میرسد که آنچه میآموزیم در کجای زندگی به کار ما خواهد آمد. نوآوری و خلاقیت از مهمترین شاخصهای مورد نظر ماست.
وی افزود: یکی از مهمترین وظایفی که برعهده یک معلم است این است که علاقه در ذهن مخاطب خود ایجاد کند. وقتی دانش آموز علاقه و اعتماد به دانش آموز خود داشته باشد فرآیند آموختن و تربیت شکل میگیرد. نقش محوری معلم با تاثیری که در بوم و اقلیم آن منطقه میگذارد قابل ارزیابی است.
جواهریپور در خاتمه اظهارات خود گفت: با اعتماد جامعه به معلمین تنها راه رسیدن به سعادت است.
انتهای پیام/