تحقق پیشبینی جذب ۲۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد بوشهر
به گزارش خبرنگار آنا، سعید رازقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در کمیسیون دائمی هیئت امنای این دانشگاه که با موضوع تعیین تکلیف و ساماندهی اموال دانشگاه برگزار شد با ارائه گزارشی از روند فعالیتهای آموزشی و اداری دانشگاه اظهار کرد: از ابتدای پذیرش دانشجو برای سال تحصیلی جدید، آمار پذیرش دانشجو در استان بوشهر رشد هفت درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان میدهد و تاکنون نزدیک به ۱۹ هزار و ۱۰۰ دانشجو در واحدها و مراکز دانشگاهی این دانشگاه مشغول به تحصیل شدهاند که با توجه به تعهد بودجهای استان مبنی بر پذیرش ۲۰ هزار دانشجو، پیشبینی میشود این مهم محقق شود.
وی با اشاره به اینکه واحدهای دانشگاهی دشتستان و خارگ و تقریباً بوشهر تعهد پذیرش دانشجو خود را برای سال بودجهای پیش رو برآورده کردند، توضیح داد: با توجه به کمبود برخی زیرساختهای آموزشی در بوشهر این عملکرد از اهمیت ویژهای برخوردار است؛ البته اینروند، گامی نخست برای اعتلا کیفیت آموزشی دانشگاه بوده و اقدامات توسعهای ادامه خواهد داشت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر عبور از زیان دهی را از دیگر برنامه ویژه فعالیتی دانشگاه برشمرد و توضیح داد: با تدابیر ویژه و برخی تغییرات زیربنایی و فعالیتهای غیرشهریهای دانشبنیان، به امید خدا و تلاش همکاران این دانشگاه از وضعیت قرمز بهرهوری خارج خواهد شد.
رازقی اضافه کرد: پرداخت مطالبات بازنشستگان، پرداخت حقالزحمه فعالیتهای پژوهشی استادان، تکمیل دیوارکشی محوطه واحدهای دیلم و مرکز دیر، تکمیل سر درب واحدهای تنگستان و دلوار، تکمیل یادمان شهدای گمنام واحدهای دیلم، خارگ و دشتستان، اخذ تملک زمینهای واحد دشتی (خورموج) از مهمترین برنامههای اداری و عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر در سال مالی پیش رو است.
وی درباره پرداخت مطالبات بازنشستگان بیان کرد: این مهم از اولویتهای اصلی مالی دانشگاه است که در حال انجام بوده و فقط مبلغی از مطالبات همکارانی که به افتخار بازنشستگی نائل شدند، باقی مانده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر اینکه افزایش درآمدهای غیرشهریهای الزام در استان تفسیر شده، تبیین کرد: تقریباً همه واحدها و مراکز این دانشگاه از زیرساختهای مناسب کسب درآمد برخوردار هستند از اینرو در تلاشیم با ایجاد کنسرسیوم و انجام امورات اخذ مجوز، نسبت به جذب سرمایهگذار و انجام فعالیتهای اقتصادی، اقداماتی صورت دهیم.
رازقی با بیان اینکه استان بوشهر ازلحاظ آموزشی در کشور در رتبهبندی مناسب سازمان مرکزی دانشگاه است، مطرح کرد: روند رو به رشد پذیرش دانشجو و افزایش استقبال عمومی، بیانگر این موضوع بوده؛ ایجاد رشتههای کارشناسی ارشد جدید در استان و پذیرش دانشجوی پرستاری، ازجمله اقدامات مهم شکوفایی آموزشی استان است. تعامل و همگرایی برون دانشگاهی مناسبی میان دانشگاه و نهادهای استان ایجاد شده که خیروبرکت آن علاوه بر دانشگاه به مجموعه استان خواهد رسید.
لزوم پیگیری پرداخت دیون و مطالبات بازنشستگان دانشگاه
مسئول سابق دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان بوشهر و عضو حقیقی کمیسیون دائمی هیئت امنای استان بوشهر نیز گفت: مجموع این عملکردهای رو به رشد، مسرتبخش است. پرداخت دیون و مطالبات همکاران بازنشسته با جدیت پیگیری شود و اولویت قرار گیرد که علاوه بر رضایتمندی آنان، تبلیغی بر خیرخواهی دانشگاه خواهد بود.
حجتالاسلام عباس دشتی با تأکید بر اینکه پایه و اساس علمی دانشگاه، استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه هستند، عنوان کرد: شأن و منزلت استاد در همه ارکان جامعه باید حفظ شود. بهرهگیری از ظرفیت خیرین و استفاده از زیرساختها، ابنیه و داشتههای دانشگاه در پیشبرد اهداف عالیه دانشگاه اثربخش خواهد بود.
۴ زن برتر عالم از دیدگاه شیعه و سنی، یکسان هستند
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر هم با اشاره به ایام شهادت حضرت فاطمه (س) بیان کرد: پیامبر (ص) به پیروانش خطاب کرد که من چیزی از شما نمیخواهم مگر، احترام، مودت و محبت به اهل بیتم.
حجتالاسلام مسعود داستار با بیان اینکه چهار زن برتر عالم از دیدگاه شیعه و سنی، یکسان است، اضافه کرد: تسبیحات حضرت زهرا، هدیه پیامبر به این بانوی بزرگ اسلام بود. این ذکر، اثرات معنوی و قلبی بسیاری دارد؛ اما همین که حضرت فاطمه (س) مسبب شد تا با این ذکر حداقل روزانه از زبان نزدیک به ۲ میلیارد مسلمان، نام پروردگار جاری شود، نشان از جایگاه والای آن حضرت دارد.
به گزارش آنا، در این جلسه کمیسیون دائمی هیئت امنا دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر مطابق با دستورالعمل سازمان مرکزی اموال مفقودی، اموال مسروقه، اموال فروش رفته بدون صورتجلسه، اموال تخریبشده و اموال اهدایی تعیین تکلیف شد.
انتهای پیام/