دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
لایحه بودجه ۱۴۰۴؛

اولویت دانش بنیان‌ها در تامین تجهیزات زیرساخت‌ها/ بودجه ۱۴۰۴ برای تامین سرمایه از منابع داخلی چه برنامه‌ای دارد

اولویت دانش بنیان‌ها در تامین تجهیزات زیرساخت‌ها  بودجه ۱۴۰۴ برای تامین سرمایه از منابع داخلی چه برنامه‌ای دارد
در برنامه بودجه سال ۱۴۰۴ تامین تجهیزات مورد نیاز برای توسعه حمل‌ونقل عمومی و زیرساخت‌های شهری و نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی به‌ویژه در کلان‌شهر‌های دچار آلودگی هوا، همچنین تأمین ماشین‌آلات برای شهر‌های مناطق محروم و مدیریت پسماند و نیروگاه‌های زباله‌سوز و بازسازی بافت‌های فرسوده با اولویت به‌کارگیری محصولات دانش‌بنیان ضروری است. مطابق هر ساله ردیف خاصی برای مباحث تامین مالی طرح‌های اجرایی کشور از طریق منابع داخلی و خارجی تعیین شده که مجموع آنها در تبصره ۲ برنامه بودجه آمده است.
کد خبر : 937854

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری آنا، در برنامه بودجه سال ۱۴۰۴ مطابق هر ساله ردیف خاصی برای مباحث تامین مالی طرح‌های اجرائی کشور از طریق منابع داخلی و خارجی تعیین شده که مجموع آن‌ها در تبصره ۲ برنامه بودجه آمده است.

اولویت دانش بنیان‌ها در تامین تجهیزات حمل و نقل عمومی

در جزء ۲ از بند الف تبصره از شناسه بودجه‌ای ۷۰۱۱۲ به شهرداری کشور و سازمان‌های تابعه وزارت راه و شهرسازی اجازه داده شده است دو نیز برای توسعه حمل‌ونقل عمومی و زیرساخت‌های شهری و نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی به‌ویژه در کلان‌شهر‌های دچار آلودگی هوا، همچنین تأمین ماشین‌آلات برای شهر‌های مناطق محروم و مدیریت پسماند و نیروگاه‌های زباله‌سوز و بازسازی بافت‌های فرسوده مقرر شده است که با تأیید وزارت کشور، تا سقف یک‌صد و پنجاه هزار میلیارد (۱۵۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال اوراق مشارکت با تضمین منتشر نمایند. شایان ذکر است که تامین تجهیزات مورد نیاز با اولویت به‌کارگیری محصولات دانش‌بنیان ضروری است.

زیرساخت‌ها

همچنین در مواردی که هزینه‌کرد شهرداری‌ها از محل مجوز این جزء با تأیید وزارت نفت منجر به کاهش مصرف سوخت می‌شود، تضمین بازپرداخت اصل و سود این اوراق، سی درصد (۳۰%) از طریق سازوکار گواهی‌های صرفه‌جویی و از منابع حساب بهینه‌سازی مصرف انرژی و هفتاد درصد (۷۰%) توسط شهرداری‌ها صورت می‌گیرد.

ایمن سازی راه‌ها

در ادامه بند الف و در جزء سوم، به شرکت‌های تابعه وزارت راه و شهرسازی این مجوز اعطا شده است که با تصویب شورای عالی حمل و نقل و ایمنی کشور و تایید شورای اقتصاد و با تضمین خود یا سایر صندوق‌های تابعه و وابسته نسبت به انتشار یکصد هزار میلیارد (۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال اوراق مالی اسلامی برای رفع نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای با تأمین تجهیزات و علائم ایمنی راه‌ها اقدام کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب