راهکارهای عملی تدوین و اجرای نظام ارزیابی خدمات دیجیتال بررسی شد
پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه سلسله نشستهای تخصصی، نشست"طراحی و تدوین نظامهای ارزیابی خدمات دیجیتال" را با حضور متخصصین و کارشناسان برگزار کرد.
به منظور ارتقای توان حکمرانی کشور در حوزه فضای مجازی، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات نشستی تخصصی با عنوان "طراحی و تدوین نظامهای ارزیابی و رتبهبندی خدمات پیامرسان و شبکههای اجتماعی، اپراتورهای خدمترسان و سکوهای کسبوکار" برگزار کرد.
پیمان ابوالقاسمی، مجری پروژه طراحی و تدوین نظامهای ارزیابی خدمات دیجیتال در آزمایشگاه فناوری اطلاعات پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، در این نشست با تاکید بر اهمیت رشد و توسعه کاربردهای خدمات الکترونیکی، به ضرورت استقرار و راه اندازی نظامهای ارزیابی مدون برای این خدمات اشاره کرد. وی افزود: با توجه به گسترش روزافزون خدمات دیجیتال، نیاز به یک نظام جامع برای ارزیابی، رتبهبندی و اعطای مجوز به فراهمکنندگان این خدمات بیش از پیش احساس میشود.
در این ارائه، مدلهای مختلف نظامهای ارزیابی مورد بررسی قرار گرفت و مراحل و الزامات لازم برای استقرار این نظامها تشریح شد. این مراحل اصلی شامل تشریح اهداف نظام ارزیابی، ترسیم زیست بوم، تدوین شاخص و طراحی سطوح آزمون، تدوین مدلهای اقتصادی بود؛ گفتنی است خدمات مورد نظر در این نظام ارزیابی شامل پیامرسانهای اجتماعی، شبکههای اجتماعی، اپراتورهای خدمترسان و سکوهای کسبوکار میباشد.
هدف از برگزاری این نشست، بررسی راهکارهای عملی برای تدوین و اجرای یک نظام ارزیابی جامع و موثر در حوزه خدمات دیجیتال است. با استقرار این نظام، میتوان به بهبود کیفیت خدمات، افزایش اعتماد کاربران و ایجاد یک فضای رقابتی سالم در این حوزه کمک کرد.
گفتنی است در پایان این نشست تخصصی افراد حاضر در جلسه و مخاطبان آنلاین نشست به پرسش و پاسخ و بحث و بررسی پیرامون طراحی و تدوین نظامهای ارزیابی و رتبهبندی خدمات پیامرسان و شبکههای اجتماعی، اپراتورهای خدمترسان و سکوهای کسبوکار پرداختند.
لازم به ذکر است علاقمندان به مباحث این نشست تخصصی جهت دسترسی به محتوای کامل این نشست در اسرع وقت میتوانند به لینک seminar.itrc.ac.ir مراجعه نمایند
انتهای پیام/