آمادگی ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی در راستای حمایت از کسب و کارهای نو
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین رویداد ملی علوم و فناوریهای شناختی «کاگنوپل» با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در اصفهان برگزار شد.
این رویداد با هدف گسترش فعالیتهای تحقیقاتی، تشویق صاحبان فناوری، توسعه کسب و کارهای حوزه شناختی و ورود صنایع و شرکتهای بزرگ جهت سرمایهگذاری بر روی ایدهها و استارتآپهای شناختی، با حضور دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی، فعالان این حوزه و پژوهشگران در اصفهان برگزار شد.
کانگوپل، رویدادی ملی در جهت جذب ایدهها و استارتآپهای شناختی و سرمایهگذاری روی تیمهای منتخب است که توسط صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان و همکاری ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی، نهم خردادماه جاری آغاز شد.
سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی در این رویداد ملی که شماری از اساتید، محققان، دست اندرکاران شرکتهای استارتآپی و دانش بنیان و مسئولان استان از جمله معاونت برنامه ریزی شهرداری اصفهان شرکت داشتند، حوزه علوم و فناوریهای شناختی را یکی از بازیگران اصلی در توسعه اکوسیستم و گسترش کسب و کارها در حوزه فناوریهای فناورانه دانست.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ظرفیتها و امکانات لازم در حوزه علوم و فناوریهای شناختی در سطح کشور ایجاد و زمینههای فعالیت گسترده در این حوزه برای محققان و شرکتهای استارتآپی و دانش بنیان فراهم شده است، افزود: ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی آماده است تا برای توسعه هرچه بیشتر کسب و کارها به ایده پردازان و فناوران کمک کند.
مهدوی به حمایتهای ستاد در قالب فراخوانهای پژوهشی و شکلگیری هستههای پژوهشی و فناور اشاره و خاطرنشان کرد: با حمایتهای این ستاد در حال حاضر ۲۲ هسته پژوهشی برای انجام فعالیتهای تحقیقاتی و فناورانه در کشور تشکیل شده است و براساس اولویت نیازهای کشور آماده هستیم تا از گسترش هستههای پژوهشی بیشتر حمایت کنیم.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی در بخشی دیگر از سخنانش اعلام کرد: این ستاد آماده است تا یک برنامه ویژه برای توسعه و تقویت همکاریها در حوزه علوم و فناوریهای شناختی با استان اصفهان تنظیم کرده و به اجرا گذارد.
به گزارش آنا، رویداد ملی علوم و فناوریهای شناختی «کاگنوپل» در سه محور تجهیزات و ابزارهای سلامت شناختی، بازیها و بستههای پرورش شناختی و هوش مصنوعی و داده کاوی شناختی توسط صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان و با مشارکت و همکاری برخی دیگر از مراکز و نهادها مالی، علمی و تخصصی در اصفهان برگزار میشود. این رویداد ملی با هدف آشنایی افراد با مفاهیم، کاربردها و جدیدترین پیشرفتها در حوزههای مختلف علوم، اشتراک دانش، تبادل نظر و ترویج علوم شناختی برای ارتقای فهم و استفاده موثر از دانش علوم شناختی در زندگی روزمره و ارتباط آن با صنعت به منظور کاربردی سازی این دانش توسط دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی و یا شرکتهای فناور برگزار خواهد شد.
پنلهای تخصصی و ترویجی یکی از بخشهای اساسی در رویدادهای ترویجی علوم شناختی است که به صورت جلسات گروهی با حضور افراد متخصص در حوزههای مختلف علوم شناختی برگزار میشود و به شرکتکنندگان فرصت میدهد تا از طریق بحث و تبادل نظر با افراد متخصص در حوزههای مختلف این دانش، به فهم عمیقی دست یابند.
راهبری و معرفی استارتآپها به عنوان یکی از بخشهای رویدادهای ترویجی علوم شناختی به منظور ارتقاء و پشتیبانی از ایدهها و تیمهای کارآفرین در حوزه علوم شناختی انجام میشود. اختتامیه رویداد و معرفی تیمهای برتر همزمان با رویداد فن نما در مهرماه برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/