دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در یک شرکت دانش‌بنیان محقق شد؛

فروش ۴۰ بازوی رباتیک هوشمند حمل بار ایران‌ساخت/ امکان حرکت دورانی نامحدود

فروش ۴۰ بازوی رباتیک هوشمند حمل بار ایران‌ساخت  امکان حرکت دورانی نامحدود
متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان داخلی، موفق به طراحی و ساخت «بازوی رباتیک هوشمند» با درجه آزادی ۷ و قابلیت حمل بار تا ۲۵۰ کیلوگرم برای واحد‌های صنعتی کشور شدند.
کد خبر : 912503

سهیل آهنگریان، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه صنعت رباتیک در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره آخرین محصول طراحی‌شده توسط متخصصان این شرکت دانش‌بنیان گفت: بازوی رباتیک با درجه آزادی ۷ و مجهز به یک محور خطی ازجمله آخرین محصولات این شرکت دانش‌بنیان است.

آهنگریان، درباره درجه آزادی این ربات هوشمند گفت: مهم‌ترین قسمت فناورانه این بازوی رباتیک هوشمند، درجه آزادی ۷ آن است که امکان حرکت دَوَرانی نامحدود را برای حمل، جابه‌جایی و هر وظیفه‌ دیگری که به آن محول شود را فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: این بازوی رباتیک، قابلیت حمل بار تا وزن ۲۵۰ کیلوگرم را دارد و درواقع، این ربات، یک بازوی ماهر قابل برنامه‌نویسی است.

این فناور حوزه رباتیک توضیحات بیشتری درباره کارکرد‌های این ربات، ارائه کرد و گفت: این ربات مانند یک نیروی انسانی ماهر، قابلیت کار با ابزاری که برای آن تعریف می‎شود را دارد. 

آهنگریان افزود: برای نمونه اگر وظیفه یا task جوشکاری برای این ربات، تعریف شود، این بازو مانند یک اوپراتور انسانی قابلیت کار در همان حوزه را دارد.

 

بازوی رباتیک هوشمند داخلی با قابلیت برنامه‌ریزی و درجه آزادی ۷ ساخته شد

فروش ۴۰ نمونه از بازوی رباتیک هوشمند برای محیط‌های صنعتی 

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص تجاری‌سازی این محصول و مشابه‌های خارجی آن افزود: رباتیک، یک صنعت تحریمی است و تعداد معدودی از کشورها، تولیدکننده ربات‌های صنعتی هستند. درحال حاضر، از نمونه‌های اولیه این ربات‌ها، حدود ۴۰ دستگاه در واحد‌های صنعتی کشور به فروش رسیده است.

آهنگریان به مخاطبان هدف این محصول پرداخت و گفت: مهم‌ترین ویژگی که ربات‌های صنعتی باید داشته باشند، قابلیت انجام یک کار تکراری در مدت زمان معین است. یعنی کاری که یک نیروی انسانی در مدت زمان زیاد نمی‌تواند انجام دهد.

وی در همین راستا تصریح کرد: به‌همین دلیل، مهم‌ترین مخاطبان هدف این ربات‌ها، کارخانه‌جات و واحد‌های صنعتی هستند.

این فناور حوزه رباتیک اضافه کرد: این بازوی رباتیک با برق سه‌فاز در یک واحد صنعتی، کار می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب