مهمترین گام توسعهای اکوسیستم فناوری اتصال دانشبنیانهای ایرانی به بازارهای جهانی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بینالمللی فرصتهای صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه بهویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
امید رضاییفر، مدیرکل سیاستگذاری، برنامهریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران بهعنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.
وی ادامه داد: اکنون حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، درحوزههای مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در ایران تحصیل میکنند.
رضاییفر به اهمیت پارکهای علم و فناوری در کشور اشاره کرد و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارکها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شدهاند.
وی درباره گامهای توسعهای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: اکنون به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.
رضاییفر ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکتهای فناور و دانشبنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بینالمللی است.
وی اضافه کرد: بهطور حتم، حضور شرکتهای دانشبنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.
رضاییفر گفت: اکنون بهدنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانهای برای اتصال هرچه بیشتر شرکتهای دانشبنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.
انتهای پیام/