بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبهها
یاسین کیخا، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان، درخصوص جزئیات فراخوانهای منتشرشده از سوی بنیاد برای جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: طرح جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی (خصوصی و دولتی)، طی سه مرحله فراخوان انجام و در هر مرحله تعدادی کد شغل از سوی سازمانها، اعلام شد.
وی ادامه داد: در آخرین فراخوان، حدود ۳ هزار کد شغل، براساس اعلام نیاز سازمانها و ارگانها اعلام شد.
کیخا گفت: سال گذشته، طی یک فراخوان نیمه متمرکز برای بخش خصوصی، حدود ۵۰۰ کد شغل با اعلام نیاز از ۹۰ شرکت خصوصی، اطلاعرسانی شد و حدود ۸۰۰ نفر ثبتنام کردند.
وی به ارگانهایی که بیشترین استقبال برای ورود به آنها در فراخوانها، وجود داشت اشاره کرد و گفت: از میان دستگاههای دولتی، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان بنادر بیشترین آمار جذب نخبگان را داشته است که حدود ۱۴۰ نفر، به این ارگان معرفی شدند.
معاون سرآمدان بنیادملی نخبگان، به چگونگی تعیین کد شغلها در فراخوانهای استخدامی نخبگان اشاره کرد و ادامه داد: اغلب ارگانها و نهادهای مرتبط براساس نیاز سازمانی خود، کد شغلهایی را اعلام میکنند.
وی ادامه داد: ابتدا، کد شغلها توسط سازمانها به سازمان اداره استخدامی ارائه میشود و سپس این سازمان باید کدهای اعلامشده را تایید کند.
کیخا درخصوص جایگاههای شغلی که در فراخوانها برای نخبگان درنظر گرفته میشود، گفت: جایگاههای شغلی، اغلب نخبگانی است و براساس تخصص نخبگان درنظر گرفته میشود، اما ممکن است در یک سازمان، نخبه بهعنوان کارشناس اداری هم استخدام شود.
وی به «سامانه دانا» اشاره کرد و توضیح داد: بعد از اینکه فراخوانها توسط بنیاد ملی نخبگان منتشر شد، افراد میتوانند از طریق سامانه دانا، مدارک موردنیاز را ارسال کرده و از شرایط استخدامی برای نخبگان، اطلاعات جامعی را بهدست آورند.
معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در پایان از ورود بنیاد ملی نخبگان به حوزه علوم انسانی و اجتماعی برای فراخوانهای استخدامی خبر داد و گفت: در ارگانهایی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت کشور، ظرفیتهای مختص نخبگان علوم انسانی را برای جذب، در فراخوانها اعلام کردهاند.
انتهای پیام/