دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
با حضور نمایندگان بخش خصوصی و دولتی؛

پارامتر‌های تاثیرگذار بر آینده تنظیم‌گری در فروم حکمرانی اینوتکس ۲۰۲۴ بررسی می‌شود

پارامتر‌های تاثیرگذار بر آینده تنظیم‌گری در فروم حکمرانی اینوتکس ۲۰۲۴ بررسی می‌شود
پارامتر‌های تاثیرگذار بر آینده تنظیم‌گری در فروم حکمرانی نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس ۲۰۲۴، با حضور نمایندگان بخش خصوصی و دولتی بررسی می‌شود.
کد خبر : 908100

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، یکی از بخش‌های رویداد بین‌المللی اینوتکس۲۰۲۴ ، «فروم حکمرانی» یا همان G-forum است. فروم حکمرانی امسال توسط «کارخانه نوآوری رسانه راهکار» برگزار می‌شود و پارامتر‌های تاثیرگذار بر آینده تنظیم‌گری کشور را بررسی می‌کند.

«تنظیم‌گری»،«حقوق رقابت در حوزه‌های نوآورانه»، «نقش فناوری در حکمرانی»،از دیگر مباحثی هستند که نمایندگان بخش دولتی و خصوصی در فروم حکمرانی از آن صحبت می‌کنند. البته محور‌های این بخش به همین موارد محدود نیستند.

قرار است در دو روز رویداد بیشتر از ۳۰ صاحب‌نظر از مباحث نوآوری در تنظیم‌گری به کمک مردم، رسانه و دولت، بحث‌های خود را ارائه کنند.

در اولین روز از فروم حکمرانی در ۱۹ اردیبهشت، ۶ پنل تخصصی با محوریت «رسانه قدرتمند و نقش آن در تنظیم‌گری»، «بازخوانی تجربه اپل»، «تنظیم‌گری و قانون‌گذاری اکوسیستم‌های نوآوری»، «چرا نوآوران باید مسئولیت بپذیرد؟»، «نوآوری در خاورمیانه و اهم چالش‌های فعلی حکمرانی در فضای اقتصاد دیجیتال» برگزار می‌شود.

موضوع یکی از پنل‌ها، «رکن چهارم یا کتک‌خور از همه‌طرف» است که در آن به اهمیت و نقش رسانه در تنظیم‌گری با حضور صاحب‌نظران و رسانه‌داران مطرح در کشور پرداخته می‌شود.

«خط قرمز» نام پنل دیگر این بخش است که موضوع مسئولیت متقابل پلتفرم‌ها و مردم را بررسی می‌کند و در واقع نوعی از هم نشینی دو بخش خصوصی و دولتی است.

«دبی چطور نوآوری را به پیش می‌برد؟» با نگاهی بر خاورمیانه و تجربه تنظیم‌گری دیگران دو پنل دیگر روز اول هستند که تجربه موفق کشور‌های همسایه ایران را مورد بررسی قرار خواهند داد.

یکی دیگر از پنل‌های تخصصی این بخش که این موضوع آن این روز‌ها بیش از پیش اهمیت پیدا کرده است، «مسئولیت متقابل پلتفرم‌ها و مردم» است.

در دومین روز از بخش فروم حکمرانی، مصادف با سومین روز از رویداد اینوتکس ۲۰۲۴ موضوعاتی از جمله «ابعاد گوناگون شیوه‌های نوآورانه تنظیم‌گری بررسی» و« تنظیم‌گر یا مجری»، «تنظیم‌گری با کمک مردم و حمایت‌های دولتی از دیروز تا امروز» پرداخته می‌شود. 

در این روز ۵ پنل با حضور نمایندگان بخش دولتی و اکوسیستم نوآوری و استارتاپی برگزار می‌شود. «تقلب، سایبربولی، کلاه‌برداری‌های دیجیتال با حضور شناخته شده‌ترین پلتفرم‌های ایرانی»، «دولت‌ها و نوآوری در ایران»، «کارزار‌های نوآورانه و آی‌سی‌تی‌استارتاپ، نوآفرین» و «یک سیاهه بلند» عنوان این پنل هاست.

افرادی که به آشنایی با روند‌های تاثیرگذار بر تنظیم‌گری فناوری‌های نوظهور و بررسی رابطه دولت‌ها و مردم و پلتفرم‌ها و از همه مهم‌تر کارزار‌ها علاقه‌دارند، می‌توانند در این برنامه دو روزه شرکت کنند و همچنین از تاثیرات و اثربخشی سیاست‌های کشور در زمینه توسعه اکوسیستم نوآوری در سال‌های اخیر آگاه شوند.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفه‌دار، ۱۵۰ سرمایه‌گذار استارت‌آپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب‌وکار‌ها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی خواهد بود.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب