راهاندازی سامانه نانوحباب برای تصفیه آب در کلانشهرها
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، عارف دادگستر ، مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان فعال در حوزه نانوحباب درباره طرحهای فناورانه و صنعتی این شرکت در سال جدید توضیح داد:
سامانه نانوحباب را تولید و به بازار عرضه میکنیم که یکی از مهمترین چالشهای صنایعی که با گاز و سیالات درگیر هستند را حل میکند. برخی از صنایع با اختلاط گاز در مایعات سر و کار دارند که سامانه نانوحباب میتواند برای آنها راهگشا باشد.
وی اضافه کرد: در حوزه کشاورزی تمرکز ما روی آبیاری گلخانهای است که ما میتوانیم با سامانه نانوحباب میزان اکسیژن آب آبیاری را افزایش دهیم. این کار به بهبود ساختار ریشه کمک میکند. با بهبود ریشه، جذب مواد غذایی توسط ریشه بهتر انجام می شود و زیست سالمتری را خواهد داشت. در نتیجه گیاه هم از نظرکمی و هم کیفی کارایی بالاتری خواهد داشت.
دادگستر افزود:در بخش آبزیان، ما با این سامانه میتوانیم اکسیژن را با بالاترین راندمان وارد آب کنیم و اکسیژن را در تمام استخر پخش کنیم. با این کار ماهی، استرس جذب اکسیژن در آب را نخواهد داشت و در نهایت ماهی زیست بهتری در استخر دارد. با چنین کاری امکان افزایش سه برابری تولید وجود خواهد داشت.
این فناور حوزه نانو حباب ادامه داد داد: خوشبختانه در سال ۱۴۰۲ با همکاری ستاد نانو، معاونت علمی و سازمان آب امکان نصب و راهاندازی سامانه نانوحباب در شهر ساوه فراهم شد. متناسب با ظرفیت آب تصفیه خانه، سامانه نانوحبابی در این شهر نصب و وارد مدار شد. از زمان بهرهبرداری از این سامانه، طعم و بوی آب بهبود یافته است. سه کشور آمریکا، ژاپن و ایران از فناوری نانوحباب در مقیاس صنعتی استفاده میکنند. ما در حال حاضر روی سامانهای کار میکنیم که ده برابر ظرفیت مورد بهرهبرداری در ساوه را دارد که میتواند در شهرهای بزرگ نصب شد. شهرهای متعددی با مشکل کیفیت آب روبرو هستند، یکی از این شهرها تبریز است، مذاکراتی صورت گرفته که از این سامانه برای رفع این مشکل استفاده شود.
وی درباره برنامههای این شرکت در سال ۱۴۰۳ گفت: هدف ما در سال ۱۴۰۳ توسعه و به کارگیری این سامانه در بخشهایی نظیر تصفیه آب است که مردم به صورت مستقیم با آن در ارتباط هستند. همچنین حوزه تصفیه فاضلاب و آبزیپروری از جمله حوزههای اولویتدار ما در سال ۱۴۰۳ است.
انتهای پیام/