دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در سال ۲۰۲۳ محقق شد؛

کاهش ۱۰ درصدی تولید گاز‌های گلخانه‌ای در آلمان

کاهش ۱۰ درصدی تولید گاز‌های گلخانه‌ای در آلمان
آلمان موفق شد طی سال گذشته انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را ۱۰.۱ درصد کاهش داده و عنوان «پیشرو اروپا در آینده‌ای سبزتر» را به خود اختصاص دهد.
کد خبر : 902463

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از یورو نیوز، آلمان طی سال ۲۰۲۳ به دلیل سرمایه گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر و قیمت بالای انرژی که احتمالا عامل کاهش تقاضا بوده، انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را یک دهم کاهش داد.

سازمان حفاظت از محیط زیست این کشور اعلام کرد، آلمان در سال ۲۰۲۳ حدود ۶۷۳ میلیون تن گاز‌های گلخانه‌ای منتشر کرده است که در مقایسه با سال پیش از آن، ۷۶ میلیون تن یا ۱۰.۱ درصد کاهش داشته است. این بیشترین کاهش از سال ۱۹۹۰ تا کنون است.

بزرگترین اقتصاد اروپا در تلاش است تا سال ۲۰۳۰، انتشار گاز‌های گلخانه‌ای خود را در مقایسه با سال ۱۹۹۰ تا ۶۵ درصد کاهش دهد. جدیدترین آمار منتشر شده، آنها را در مسیر رسیدن به کاهش تقریبا ۶۴ درصدی تا آن تاریخ قرار می‌دهد.

«رابرت هابک» «Robert Habeck»، معاون صدراعظم و وزیر اقتصاد و آب و هوا، طی بیانیه‌ای اعلام کرد: آلمان برای نخستین بار در این مسیر قرار گرفته است. اگر به مسیرمان پایبند باشیم، اهداف آب و هوایی ۲۰۳۰ خود را محقق خواهیم کرد.

آلمان چگونه انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را کاهش می‌دهد؟

آلمان کشور پیشروی اروپا در مسیر تبدیل شهر‌ها و صنایع خود به سوی آینده‌ای پاک‌تر است.

در راستای تلاش اتحادیه اروپا برای ممنوعیت خودرو‌های دیزلی تا سال ۲۰۳۵، جاده‌های آلمان در سال ۲۰۲۲ شاهد تردد بیش از یک میلیون خودروی برقی بود؛ رقمی که این کشور را در اتحادیه اروپا پیشتاز می‌کند. 

در سال ۲۰۲۲، نصب پنل‌های خورشیدی پشت بامی در سراسر جهان تا ۴۹ درصد افزایش یافت و آلمان از نظر میزان نصب این پنل‌ها رتبه ششم جهان را به خود اختصاص داد.

آلمان که به دنبال راه‌هایی برای ذخیره کربن موجود است، همین چند هفته پیش، از یک «راهبرد مدیریت کربن» خبر داد که شامل ذخیره سازی کربن در زیر زمین می‌شود.

هابک در یک نشست خبری در برلین گفت: «زمان به پایان رسیده است. در دهه ۲۰۰۰، شاید می‌توانستیم بگوییم صبر کنیم و ببینیم چه اتفاقی ممکن است بیفتد. اما امروز می‌بینیم که هیچ راه حل فناورانه‌ای برای سیمان و سایر حوزه‌هایی که آسیب ندیدن آب و هوا را تضمین کنند، پیدا نکرده ایم.»

این عضو اتحادیه اروپا همچنین به راه حل‌های نوآورانه برای تولید انرژی از زیرساخت‌های موجود با راه آهن خورشیدی روی آورده است.

آلمان که قصد دارد تا سال ۲۰۴۵ انتشار گاز‌های گلخانه‌ای خود را به صفر برساند، یکی از بدترین اقتصاد‌های توسعه یافته بزرگ سال گذشته بود که تحت تاثیر قیمت‌های بالای انرژی، ضعف اقتصاد جهانی و افزایش نرخ بهره برای مبارزه با تورم قرار گرفت. این کشور خانه بسیاری از شرکت‌های انرژی بر از جمله در صنایع شیمیایی و فلزی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب