دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دایرة المعارف دانش‌بنیان‌ها ۸۰؛

گِرنت پژوهشی برای شرکت‌های دانش‌بنیان چیست؟

گِرنت پژوهشی برای شرکت‌های دانش‌بنیان چیست؟
کمک‌هزینه، پژوهانه یا وام بلاعوض گرنتی است که از سوی نهاد‌های ارائه‌کننده به مؤسسات، نهادها، شرکت‌ها یا افراد دیگری پرداخته می‌شود تا برای پژوهش، راه‌اندازی کسب‌وکار، راه‌اندازی شرکت نوپا یا پرداخت هزینه‌های آموزشی به‌کار گرفته شود.
کد خبر : 901867

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در اغلب کشورها، نهادهای دولتی و عمومی، با کمک‌های بلاعوض از فعالیت‌های پژوهشی حمایت می‌کنند. از این رونهادهای ارائه‌کننده نیز با هدف حمایت از فعالیت‌های تحقیق و توسعه و تقویت بُنیه توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان، خدمت جدیدی با عنوان «کمک‌هزینه تحقیق و توسعه» در قالب گِرنت را به شرکت‌های دانش‌بنیان عرضه می‌کند و بخشی از هزینه فعالیت‌های تحقیق و توسعه را به طور بلاعوض به شرکت‌های دانش‌بنیان اعطا می‌کند.

آیا شرکت‎های غیر دانش‌‎بنیان نیز می‌توانند از گرنت‎های پژوهشی استفاده کنند؟

شرکت‌های غیردانش‌بنیان، اعم از شرکت‌های فناور (به معنای شرکت‌های مستقر در پارک‌ها و مراکز رشد)، شرکت‌های خلاق (مورد تایید دبیرخانه برنامه توسعه زیست بوم شرکت‌های خلاق معاونت علمی)، شرکت‌های نوآفر (به معنای استارت‌آپ‌های مورد تایید سازمان فناوری اطلاعات) و ... نمی‌توانند از این خدمت صندوق بهره‌مند شوند.

منظور از شرکت‌های دانش‌بنیان، شرکت‌هایی هستند که به تایید کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان رسیده‌اند. لذا پیشنهاد می شود شرکت های مذکور در فرآیند ارزیابی و اخذ رتبه دانش بنیانی قرار گیرند.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب