دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرعامل شرکت ملی پست خبر داد؛

افزایش ۲۵ درصدی ترافیک پستی نسبت به سال گذشته

افزایش ۲۵ درصدی ترافیک پستی نسبت به سال گذشته
مدیرعامل شرکت ملی پست اعلام کرد: امسال با افزایش ۲۵ درصدی ترافیک پستی مواجه هستیم و همچنین حجم مرسولات نسبت به سال گذشته ۱۷.۳ افزایش پیدا کرده است.
کد خبر : 900933

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمود لیائی مدیرعامل شرکت ملی پست ایران در مراسم رونمایی از۳ سامانه هوشمند پستی گفت: نهضت هوشمندسازی شرکت ملی پست از به شکل جدی از ۲ سال قبل آغاز کرده‌ایم. در گذشته نیز این فرایند آغاز شده بود؛ اما ضرب آهنگ این اتفاق در دولت سیزدهم افزایش یافته است.

لیایی در آیین رونمایی از سیستم‌های مکانیزه پردازش و سورتینگ رباتیک مرسولات پستی اظهار کرد: امروز با دستاورد‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ۳ پروژه هوشمند افتتاح کردیم.

وی در ادامه گفت: واقعی‌سازی تعرفه در مجلس یکی از درخواست‌های ماست که انتظار داریم به آن پرداخته شود. از طرف دیگر بحث هوشمند سازی نیازمند زیر ساخت مناسب است که در حال انجام آن هستیم.  

لیایی افزود: ارتقا بهره وری، ارتقا کیفیت و رضایت‌مندی از اولویت‌های ماست که با افتتاح این پروژه‌ها به این اهداف خواهیم رسید.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: آمار نشان دهنده قطار پیشرفت پست در حال حرکت است و با افزایش ۲۵ درصدی ترافیک پستی مواجه هست که نیازمند هوشمندسازی این صنعت است.

مدیرعامل شرکت افزود: لازم است مدل مفهومی هوشمند سازی و توسعه مبتی بر فرآیند‌های چهار گانه پستی هوشمند کنیم تا مشتریان مبدأ و مقصد را هوشمند کنیم.

وی گفت: یکی از پروژه‌ای که امروز افتتاح می‌شود مربوط سورتینگ هوشمند مرسولات «جوف» است. این اتفاق سرعت تجزیه را به ۸ تا ۱۶ هزار مرسوله در ساعت می‌رساند و تعداد نقاط خروجی از ۸۰ به ۱۵۲ نقطه خواهد رسید. همچنین عملیات پردازش روزانه ۳۰ هزار مرسوله کمتر خواهد شد. برای ۹۲ درصد از نقاط مقصد یک روز کاهش در زمان سیر را خواهیم داشت. خطای سیستمی هم به کمتر از ۰.۱ درصد خواهد رسید.

لیائی تصریح کرد: پروژه دیگر که امروز افتتاح می‌شود ربات‌های سورتر مرسولات پستی است. به این واسطه سرعت تجزیه مرسولات به ۳ تا ۸ هزار مرسوله در ساعت می‌رسد. تعداد نقاط تجزیه به ۸۰ خروجی می‌رسد. ثبت ورود و خروج مرسولات، تولید خودکار بارکد ۲ بعدی سرکیسه، راهکار جامع برای حمل و نقل مرسولات تجارت الکترونیک از جمله مزایای استفاده از ربات‌های هوشمند است.

لیایی در انتها گفت: ربات‌های سورتر با استفاده از توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان آغاز به کار کردند که از تعداد ۵ ربات به ۴۰ ربات رسید. این ربات‌ها توسط نخبه‌های شریف توسعه پیدا کردند و امیدواریم به‌زودی مراکز استانی که محدودیت مکانی دارند از این ربات‌های هوشمند استفاده کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب