دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
توسط پارک علم و فناوری خلیج فارس؛

برنامه توسعه غذای دام و طیور اجرا می‌شود/ بهره‌برداری از کارخانه تولید غذای انسان

برنامه توسعه غذای دام و طیور اجرا می‌شود  بهره‌برداری از کارخانه تولید غذای انسان
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس با بیان اینکه یک کارخانه در حوزه غذای انسانی به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: سال آینده برنامه‌های متعددی نیز برای توسعه غذا‌های طیور و دام داریم که کارخانه‌ آنها نیز توسط شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور به بهره‌برداری خواهد رسید.
کد خبر : 900826

رحمان دشتی، رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: زمینه فعالیت پارک علم و فناوری خلیج فارس مربوط به حوزه‌های زیست فناوری، دریا، اقتصاد و دریا، صنایع خلاق، فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال، کشاورزی و شیلات، سلامت، نفت، گاز و پتروشیمی می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه خلیج فارس افزود: هرچند استان بوشهر ظرفیت تولید ۵۵ تن جلبک را دارد، اما هنوز این محصول به صورت خام فروخته می‌شود. پارک علم و فناوری خلیج فارس در حوزه غذای دامی، طیور و انسان، موارد مراقبتی، آرایشی و بهداشتی برنامه ریزی کرده است تا صنایع پایین دستی را نیز توسعه دهد و برای تکمیل تامین و زنجیره، فناوری را دخیل سازد؛ سال آینده دو کارخانه بزرگ تجهیزات مراقبتی، بهداشتی افتتاح می‌شود.

دشتی گفت: در حوزه غذای انسانی نیز یک کارخانه به بهره برداری خواهد رسید. سال آینده برنامه‌های متعددی نیز برای توسعه غذا‌های طیور و دام داریم که پس از اخذ استاندارد‌های مربوطه، کارخانه‌های آنها نیز توسط شرکت‌های دانش بنیان و واحد‌های فناور به بهره برداری خواهد رسید.

وی ادامه داد: در حوزه دریا و اقتصاد دریا نیز قصد ایجاد شهرک زیست فناوری دلوار را داریم. اکنون ۶۰ هکتار از زمین این شهرک خریداری شده است. برنامه‌های متعددی هم در حوزه غذا‌های مولد میگو، تولید دانش ایجاد لارو ماهی، تولید جلبک‌های لازم برای غذای لارو‌های میگو و ماهی در نظر گرفته ایم. سال آینده شاهد افتتاح چهار کارخانه در حوزه دریا، اقتصاد دریا  پیرامون حوزه‌هایی مانند جلبک، موجودات دریایی، تولید لاروماهی بومی و غذا‌های مولد میگو و صدف‌های مروارید ساز و گوشتی هستیم. حتی برای صادرات این محصولات نیز تدابیری اندیشیده ایم.

دشتی بیان کرد: سال آینده اقدامات گوناگونی نیز در حوزه صنایع خلاق خواهیم داشت. از هشت مرکز رشدی که پارک علم و فناوری خلیج فارس دارد، سه مرکز را موظف ساخته ایم که بالغ بر ۶۰ درصد ورودی شأن از حوزه خلاق باشد.

رئیس این پارک علم و فناوری خاطرنشان کرد: همچنین با توجه به رشد چشمگیر حوزه اقتصاد دیجیتالی، فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی، وظیفه پارک علم و فناوری خلیج فارس دانسته ایم که طبق فرمایش و تاکید مقام معظم رهبری برای توسعه این حوزه در سطح ملی و بین المللی اقداماتی مثمری انجام دهیم. اکنون ۱۶۵ شرکت دانش بنیان و فناور در حوزه هوش مصنوعی، فناوری‌های نوین و اقتصاد دانش بنیان فعالیت می‌کنند. انتظار داریم تا پایان امسال ۱۵ تا ۲۰ شرکت نیز در این حوزه جذب پارک علم و فناوری خلیج فارس شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب