دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

اینستاگرام پردانلودترین اپلیکیشن جهان شد

اینستاگرام پردانلودترین اپلیکیشن جهان شد
اینستاگرام با افزودن قابلیت «ریلز» از تیک‌تاک به‌عنوان پردانلودترین اپلیکیشن جهان پیشی گرفت.
کد خبر : 900746

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از گاردین، پس از اینکه قابلیت ویدئویی ریلز(Reels) به اپلیکیشن اینستاگرام کمک کرد تا جایگاه از دست رفته خود به رقیب چینی‌اش را باز گرداند. حالا این اپلیکشن از تیک تاک به عنوان پردانلودترین اپلیکیشن جهان پیشی گرفته است.

این اپلیکیشن اشتراک‌گذاری عکس و فیلم پس از عرضه در سال ۲۰۱۰ محبوبیت زیادی پیدا کرد، اما سال‌های اخیر از سوی تیک تاک، پلتفرم ویدیوی کوتاه، با رقابت سختی در قلمرو خود مواجه شده است.

با این حال، راه‌اندازی ویژگی ویدیوی کوتاه اینستاگرام در سال ۲۰۲۰ که به طور گسترده به عنوان تقلید از تیک تاک شناخته می‌شود، در نهایت به آن کمک کرده است تا یک مبارزه را آغاز کند. این برنامه در سال ۲۰۲۳، ۷۶۷ میلیون بار در سراسر جهان دانلود شد که در مقایسه با ۷۳۳ میلیون بار دانلود تیک تاک رشد ۴ درصدی داشت، افزایش ۲۰ درصدی را نشان می‌دهد. تیک تاک بین سال‌های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲ محبوب‌ترین و پر دانلودترین اپلیکیشن در سطح جهان بود.

شرکت اطلاعات بازار «سنسور تاور» که این داده‌ها را گردآوری کرده می‌گوید: احیای اینستاگرام احتمالاً به دلیل محبوبیت ویژگی ریلز آن و همچنین عملکرد‌های دیگری مانند اشتراک گذاری عکس و ویژگی ناپدید شدن استوری‌هایش بوده که خود یک کپی آشکار از اپلیکیشن اسنپ چت است.

به گفته فرهاد دیوچا، مالک و مدیر عامل آژانس بازاریابی دیجیتال «اکروکست» (Accuracast) در بریتانیا، اینستاگرام از واکنش سریع به تهدید تیک تاک سود برده است. او افزود که جذابیت جمعیتی گسترده‌تر آن نیز کمک می‌کند.

او می‌گوید: چیزی که به نظر من به نفع اینستاگرام تمام می‌شود، این است که برای قشر وسیع تری از مخاطبان جذابیت دارد و مفهوم فقط برای کودکان را که برخی افراد با تیک تاک مرتبط می‌کنند، ندارد.

به گفته سنسور تاور، اینستاگرام نزدیک به ۱.۵ میلیارد کاربر فعال ماهانه دارد و تیک تاک تنها ۱.۱ میلیارد کاربر دارد. با این حال، تیک تاک کاربران فعال‌تری دارد که به طور میانگین ۹۵ دقیقه در روز را در این برنامه سپری می‌کنند، در حالی که این رقم برای اینستاگرام ۶۲ دقیقه است.

مارک زاکربرگ، بنیان‌گذار فیسبوک و مدیر اجرایی شرکت مادر اینستاگرام، متا، در سال‌های اخیر تیک تاک را به عنوان یک تهدید جدی رقابتی معرفی کرده است. او در سال ۲۰۲۲ گفت که اپلیکیشن‌های شرکتش رقبای متعددی برای توجه کاربران دارند و پلتفرم‌هایی مانند تیک تاک به سرعت در حال رشد هستند. همچنین در همان سال گزارش شد که متا به یک شرکت مشاوره جمهوری خواه پول داده است تا بی اعتمادی عمومی نسبت به رقیب خود ایجاد کند.

تیک‌تاک همچنین در بحبوحه نگرانی‌های جاری در مورد پیامد‌های مالکیت چین، با مخالفت‌های سیاسی جدی در آمریکا مواجه است. این هفته یک گروه دو حزبی از قانونگذاران آمریکایی قانونی را معرفی کردند که به بایت دنس مالک تیک تاک مستقر در پکن حدود شش ماه فرصت می‌دهد تا این برنامه را حذف کند یا با ممنوعیت مواجه شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب