دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی مطرح کرد؛

تسهیل قوانین مربوط به هوش مصنوعی در معاونت علمی/ارائه تسهیلات ۲۵۰ میلیارد تومانی

تسهیل قوانین مربوط به هوش مصنوعی در معاونت علمی ارائه تسهیلات ۲۵۰ میلیارد تومانی
دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با بیان اینکه این معاونت به دنبال تسهیل قوانین مربوط به هوش مصنوعی بوده است، گفت: تاکنون تسهیلات ۲۵۰ میلیارد تومانی (در قالب تسهیلات خرد) و تسهیلات کمتر از ۵ میلیارد تومانی را در اختیار شرکت‌ها قرار داده است.
کد خبر : 899694

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین ملازاده دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری امروز در نشست خبری با محوریت موضوع برگزاری مسابقات ملی و بین المللی برنامه نویسی و هوش مصنوعی گفت: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از سال ۹۷ بحث هوش مصنوعی را دنبال می‌کند و تنها و اولین دستگاهی است که راجع به این موضوع  تحقیق و پروژه انجام داده و به شکل گیری شرکت‌ها و سوق دادن شرکت‌ها به این حوزه کمک کرده است.

وی با بیان اینکه این معاونت، در تدبیر جدید خود به بحث اقتصادی و کاربردی سازی این فناوری تمرکز بیشتری پیدا کرده است، گفت: در این بین شرکت‌های دانش بنیان‌ ابزار اصلی ما در پیشبرد برنامه ها هستند. ما توانستیم با شرکت‌های بزرگ  برای کاربردی سازی این فناوری در حوزه‌های مختلف ارتباط برقرار کرده ایم. 

ملازاده اظهارکرد: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به جد مدافع بخش خصوصی است. این معاونت مرجع و پناهگاه استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های کوچک و متوسط است تا راه خودشان را به بازار کشور به درستی باز کنند. در رویکرد جدید برای کاربردی سازی این فناوری به روی شرکت‌های بزرگ متمرکز شده‌ایم. سعی کرده ایم در این زمینه قوانین را تسهیل کنیم. این تسهیلات از تبصره ۱۶ و ۱۸ برای شرکت‌های دانش بنیان اختصاص پیدا می‌کند.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به این تسهیلات اشاره کرد و افزود: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از منابع مستقیم بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان در قالب تسهیلات خرد، کمتر از ۵ میلیارد تومان در اختیار شرکت‌ها قرار داده است. در بحث توزیع محتوایی نیز  ۴۵درصد این منابع در اختیار شرکت‌های حوزه هوش مصنوعی قرار دارد. 

برگزاری 3 مسابقه ملی و بین المللی در حوزه هوش مصنوعی

وی درباره سه مسابقات ملی و بین المللی گفت: مسابقه اول، مسابقه برنامه نویسی و هوش مصنوعی است. روند این مسابقه با همکاری بخش خصوصی و دانشگاه صنعتی شریف از یک ماه پیش آغاز شده و تا اواسط پاییز نیز ادامه دارد. این مسابقه در سه سطح استانی، ملی و بین المللی برگزار می‌شود. بخش استانی در ۱۰ استان برگزار خواهد شد. پیش بینی می‌شود در مرحله بین المللی ۶۰ نفر از سایر کشور‌های دنیا حضور داشته باشند. 

ملازاده تصریح کرد: مسابقه ملی و بین المللی دوم نیز با همکاری دانشگاه امیرکبیر برگزار می‌شود. نتایج این مسابقه در چین به صورت ورک‌شاپ ارائه خواهد شد. مسابقه سوم نیز با همکاری یک تیم در حوزه آموزش برنامه نویسی_سکوی کوه راه_ برگزار خواهد شد. در حال حاضر ۱ الی ۲ دوره مسابقه آنلاین این مسابقه برگزار شده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: در مجموع در این سه مسابقه حدود ۲۰ الی ۳۰ هزار نفر از اقشار مختلف حضور پیدا خواهند کرد.

وی به ضرورت توجه هوش مصنوعی در ایرلن اشاره کرد و گفت: در استاد بالادستی برنامه توسعه هفتم آورده ایم که دولت باید زمینه‌ای برای حضور نیروی متخصص این فناوری فراهم آورد تا طبق فرمایش مقام معظم رهبری ایران در زمره ۱۰ کشور برتر هوش مصنوعی قرار بگیرد. طبیعتا باید برای تحقق این مهم زیرساخت‌های لازم، منابع انسانی، توسعه سرمایه انسانی و نیروی کار فراهم آید.   
ادامه دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب