دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تاثیر روزه‌داری متناوب بر نوعی بیماری زنانه بررسی شد

تاثیر روزه‌داری متناوب بر نوعی بیماری زنانه بررسی شد
محققان کشور طی تحقیقاتی اثر روزه‌داری متناوب بر بیماری پلی‌کیستیک زنان بررسی کردند.
کد خبر : 895116

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سندرم تخمدان پلی‌کیستیک یکی از شایع‌ترین اختلالات غدد درون‌ریز در زنان است که با اختلال در تخمک‌گذاری، هایپرآندروژنی و سایر اختلالات متابولیک مشخص می‌شود.

علاوه بر روزه‌داری متناوب، پروبیوتیک‌های خاص برای کمک به بهبود بیماران مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک از طریق تغییر در ترکیب میکروبی روده، ساعت شبانه‌روزی و تنظیم متابولیک پیشنهاد شده‌اند.

در همین راستا، مطالعه‌ای با هدف بررسی اثر روزه‌داری متناوب به تنهایی یا همراه با مکمل‌های پروبیوتیک در مقایسه با رژیم غذایی با کالری محدود بر وضعیت متابولیک زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک زیر نظر اساتید پژوهشگاه رویان و دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال انجام است.

در این مطالعه که یک کارآزمایی بالینی تصادفی است و به مدت ۸ هفته انجام می‌گیرد، نود شرکت‌کننده به‌طور تصادفی به سه گروه با رژیم غذایی متفاوت از نظر زمان تغذیه، نوع تغذیه و وجود یاعدم وجود پروبیوتیک در رژیم غذایی تقسیم می‌شوند.

این مطالعه در نشریه بین المللی Trials منتشر شده است. این مطالعه فرض می‌کند که رژیم غذایی با محدودیت زمان اولیه ۱۰ساعته به تنهایی یا همراه با مکمل‌های پروبیوتیک به کاهش وزن و بهبود نشانگر‌های متابولیک، هورمونی، التهابی و آنتی‌اکسیدانی افراد دارای سندرم تخمدان پلی کیستیک با اضافه وزن و چاق در مقایسه با افراد کنترل که از یک رژیم غذایی استاندارد با کالری محدود و سه وعده غذایی در روز پیروی می‌کنند، کمک خواهد کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب