استقبال چشمگیر از دانشبنیانهای ایرانی در نمایشگاه «عرب هلث»
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، چهل و نهمین دوره نمایشگاه عرب هلث، ۹ تا ۱۲ بهمن 1402 در مرکز تجارت جهانی دبی برگزار شد.
محصولات تجهیزات پزشکی، تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی، تجهیزات و وسایل تشخیص طبی، فناوریهای فیزیوتراپی، فناوریهای ارتوپدی، لوازم و کالاهای مورد مصرف بیمارستان ها، محصولات و خدمات جراحی فناوری اطلاعات، ارتباطات در مورد مراقبتهای بهداشتی، خدمات مشاورهای در مورد مراقبتهای بهداشتی، مدیریت تسهیلات، خدمات پزشکی، رادیولوژی و ... از جمله محصولاتی است که در این نمایشگاه عرضه و ارائه شد و ۱۰ شرکت ایرانی در حوزههای مختلف داروسازی، تجهیزات و فناوریهای پزشکی نیز در قالب پاویون ایران در این نمایشگاه حضور پیدا کردند.
مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان سلامت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، در خصوص فرصتهایی که این نمایشگاه برای جامعه پزشکی و سلامت به دنبال میتواند داشته باشد، گفت: نمایشگاه عرب هلث فرصت بسیار خوبی برای مسئولان، فناوران و تجار کشور است تا هم از آخرین فناوریهای جهان باخبر شوند و هم اینکه بدانند تا چه حد با استفاده از این فناوریها میتوانند به سلامت جامعه کمک کنند.
وی داد: امسال نمایشگاه عرب هلث با استقبال بی نظیر بازیگران و دست اندرکاران حوزه تجهیزات پزشکی مواجه شده بود که بالغ بر سه هزار و ۴۵۰ شرکت در نمایشگاه حضور داشتند. با اقدام خوبی که امسال صورت گرفت، هم افزایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی منجر به حمایت از تعداد قابل توجهی شرکت دانش بنیان ایرانی جهت حضور در نمایشگاه عرب هلث شد که استقبال بسیار خوبی از شرکتهای ایرانی صورت گرفته و شرکتها از فرصتی که فراهم شده، اظهار رضایت داشتند.
به گفته قانعی، آشنایی شرکتهای ایرانی با پیشرفتهای دنیا حتما میتواند روی برنامهریزی برای آینده موثر باشد.
دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان سلامت، همچنین، عرب هلث ۲۰۲۴ را نسبت به ۱۰ سال پیش، بسیار پیشرفتهتر ارزیابی کرد و تصریح کرد: نمایشگاه ۲۰۲۴ عرب هلث رشد سریع و عجیبی داشته و به نظر میرسد بزرگترین نمایشگاه در این حوزه در دنیا باشد.
وی در پایان گفت: بر اساس بازدید صورت گرفته و بازخورد شرکتهای حاضر، میتوانیم سال آینده حضور تعداد بیشتری از شرکتها را داشته باشیم و ظرفیت بسیار خوبی برای صادرات ایران و همکاری فناورانه فراهم کرد که لازمه آن سیاستگذاری دقیق و هدفمند است.
انتهای پیام/