فرافکنی به سبک صدراعظم ناتوان
به گزارش گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا - حنیف غفاری؛ اولاف شولتس، صدراعظم آلمان، روزهای بسیار سختی را سپری می کند. محبوبیت دولت ائتلافی آلمان به پایین ترین میزان ممکن رسیده و حتی برخی منابع داخلی در سرزمین ژرمنها، از احتمال استعفای زودهنگام شولتس و برگزاری انتخابات سراسری در این کشور سخن می گویند. در مقابل، صدراعظم آلمان و اعضای دولت ضعیف و ائتلافی وی ترجیح می دهند کمتر از بحرانهای ایجاد شده توسط خود در جامعه آلمان سخنی به میان آورده و در مقابل، نسبت به افزایش تمایلات نسبت به راست افراطی در آلمان ابراز نگرانی کنند.
صدراعظم سوسیال دموکرات آلمان در یک سخنرانی ویدئویی ضبط شده به مناسبت آزادسازی آشویتس که توسط ارتش سرخ اتحاد جماهیر شوروی در ۲۷ ژانویه ۱۹۴۵ میلادی در پایان جنگ جهانی دوم صورت گرفت، گفت: «هر روز در خصوص نئونازیها و شبکههای تاریکشان گزارشهای جدید بیرون میآید. همزمان، پوپولیستهای راستگرا در حال افزایش هستند، به ترس دامن میزنند و بذر نفرت میپاشند."
اگرچه بازگشت نئونازیسم به آلمان یک حقیقت غیر قابل انکار محسوب می شود، اما قطعا سوسیال دموکراتها و دموکرات مسیحیهای آلمان نمی توانند خود را نسبت به مقدمات شکل گیری این پدیده بی اطلاع نشان دهند! به عبارت بهتر، صدراعظم آلمان نسبت به وقوع پدیده ای هشدار داده که قطعا سیاستهای دولت ائتلافی برلین در خلق و استمرار آن نقش بهسزایی ایفا نموده است.
تحرکات غیر قابل کنترل جریانات نئونازیستی در آلمان، منبعث از یک حادثه یا حتی روند غیر ارادی نبوده و در ماورای آن نوعی خطای شناختی -محاسباتی جبران ناپذیر از سوی لابی های رسمی و غیر رسمی قدرت در غرب خودنمایی می کند. آژانس اطلاعات فدرال آلمان در کنار اداره فدرال محافظ قانون اساسی این کشور مدعی بودند جریانات رسمی قدرت در غرب قادر به " مدیریت کنترل شده نازیسم" در آلمان بوده و اساسا تقویت گروههای موسوم به راست افراطی و زمینه سازی برای راهیابی آنها به پارلمان را نیز با همین هدف صورت دادند اما اکنون کنترل بازی از دست برلین خارج شده است! معترضان آلمانی به دنبال محدود کردن کاستن حمایتهای دیگر شهروندان این کشور از «آلترناتیو برای آلمان» هستند، حزبی که در سراسر کشور در رتبه دوم و در سه ایالت شرقی آلمان که امسال انتخابات برگزار میکنند، در رتبه اول قرار دارد.
اعمال سیاستهای افراط گرایانه از سوی دولت آلمان و حتی تن دادن شولتس و دیگر ساستمداران این کشور به راهبردهای اجتماعی و ضد مهاجرتی تدوین شده از سوی حزب آلترناتیو برای آلمان منجر به گرایش شهروندان به احزاب سوسیال دموکرات ، سبز و دموکراتهای آزاد نشده و بالعکس، هویت و ماهیت احزاب سنتی آلمان را در نزد افکار عمومی این کشور به چالش کشیده است. در چنین شرایطی ابراز نگرانی شولتس نسبت به تحولات جاری در آلمان وبازگشت نازی ها به معادلات اجتماعی و سیاسی در غرب ، نوعی فرافکنی آشکار در قبال واقعیات مسلم در غرب محسوب می شود.
بدون شک در آینده ای نزدیک، اسناد زیادی در خصوص خطای محاسباتی سالهای گذشته احزاب سنتی و دستگاههای اطلاعاتی آلمان نسبت به نئونازی ها منتشر خواهد شد که عمق فاجعه و فقدان عقلانیت حداقلی سیاسی-محاسباتی در میان سیاستمداران پرادعای غربی را به اثبات خواهد رساند...
انتهای پیام/