دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
توسط دانش‌بنیان‌ها صورت گرفت؛

تولید پلتفرم هوشمندسازی مبتنی بر اینترنت اشیاء با کاربردهای مختلف

تولید پلتفرم هوشمندسازی مبتنی بر اینترنت اشیاء با کاربردهای مختلف
یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی پلتفرم جامع هوشمندسازی مبتنی بر اینترنت اشیاء شده که قابلیت استفاده در کاربردهای صنعتی، تجاری و خانگی را دارد.
کد خبر : 889535

به گزارش خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوی آنا، شرکت‌های دانش‌بنیان با تحول در عرصه علم و دانش در رشد و توسعه کشورمان تأثیر زیادی دارند به‌طوری‌که رهبر انقلاب اسلامی همواره بر اهمیت نقش آن‌ها در رونق اقتصادی تأکید داشته و این شرکت‌ها را مؤثرترین مؤلفه‌های تحقق پایدار اقتصاد می‌دانند.

با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توان در بازار جهانی جایگاه مناسبی پیدا کرد. با حمایت از تولیدات بومی، استفاده از محصولات داخلی نیز افزایش یافته و به رشد و توسعه شرکت‌ها و اقتصاد کشور کمک بزرگی خواهد شد.

در همین راستا به سراغ یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه «فاوا» رفتیم تا با کاربرد‌های محصول فناورانه این محققان بیشتر آشنا شویم.

محمد اکبری فرمانبر، عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق و مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول درباره محصول فناورانه‌ای که ارائه‌ کرده‌اند، گفت: محصولی تحت عنوان پلتفرم جامع هوشمندسازی مبتنی بر اینترنت اشیاء طراحی کرده‌ایم که دارای تاییدیه دانش‌بنیان از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است و قابلیت استفاده در کاربردهای صنعتی، تجاری و خانگی را دارد.

وی در ادامه بیان کرد: این پلتفرم دارای شاخه‌های متنوعی است که به‌عنوان هوشمندسازی در منازل و اماکن تجاری کاربرد بسیاری دارد. همچنین در کارخانه‌ها، دستگاه‌های خشک‌کن شالی و توتون در مناطق شمالی کشور به وفور استفاده می‌شود. این دستگاه توسط کاربران آن کارخانه‌ها و از طریق برنامه‌ای که سخت‌افزار و نرم‌افزارش توسط خودمان طراحی شده قابلیت کنترل و بررسی را دارد.

این فعال حوزه دانش‌بنیان درباره ویژگی متمایزی که این محصول فناورانه نسبت به رقبای دیگر دارد، اظهار کرد: طی ده سال آینده حوزه ادوات الکترونیکی و برقی در فضای خانگی، تجاری و صنعتی به سمت هوشمندسازی پیش می‌روند و از حالت سنتی به طور کامل خارج می‌شوند. این منجر به ایجاد یک بازار خیلی بزرگ در کشورهای دنیا خواهد شد. 

اکبری فرمانبر با اشاره به اینکه امسال فناور برتر استان گلستان در سطح دانشگاه‌های آزاد اسلامی شده است، عنوان کرد: ما از سال ۹۷ با مجموعه‌ای از دانشجویان فارغ‌التحصیل و مشغول به تحصیل در مقاطع مختلف به ویژه تحصیلات تکمیلی تلاش کردیم تا به این سمت پیش برویم که بخشی از بازار هوشمندسازی اینترنت اشیاء را که ممکن است توسط شرکت‌های مختلف خارجی در ایران احاطه شده باشد را پوشش بدهیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب