لزوم توانمندسازی بانوان در زمینه تولید محصولات هوش مصنوعی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، اختتامیه رویداد تسهیلگری اقتصادی هنری و پژوهشی ایدههای هوش مصنوعی مولد برای بانوان با حضور بهروز مینایی، دبیر ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک و محمد رضوی زاده رئیس پژوهشگاه ارتباطات و شهرام معین دبیرعلمی این رویداد برگزار شد.
شهرام معین دبیر علمی این رویداد توضیح داد: هدف از این رویداد توانمندسازی بانوان برای ایجاد محصول و بازار با استفاده از هوش مصنوعی برگزارشده است؛ در ابتدا برای دریافت ایدهها ابتدا فراخوانی در شهریور ماه اعلام شد که ۱۵۵ نفر ثبت نام کردند و بیشتر شرکت کنندگان ساکن تهران، اصفهان، یزد، مرکزی و خراسان بودند و در نهایت ۳۲ نفر در قالب ۱۸ تیم انتخاب شدند.
وی ادامه گفت: پس از اعلام آمادگی و تعیین محورهای علاقمندیهای شرکت کنندگان دورههای آموزشی و نشستهایی برگزار شد که شامل ۱۷ جلسه کمیته علمی و مسئولین محور،۱۰جلسه کمیته اجرایی، ۱۵ منتور برای آمادگی این افراد برگزار شد و پس از این ایدهها بررسی ارزیابی و رده بندی شد و رتبه بندیها اعلام شدند.
محورهای این رویداد که به آن پرداخته شد شامل هنر و طراحی لباس مد، سلامت و خدمات پزشکی، تجارت الکترونیکی، تولید محتوای متنی از محورها بود که برای هرمحور هسته علمی تشکیل دادیم و هفت نشست با محتوای ذکر شده برگزار کردیم.
معین ادامه داد: خوشبختانه پژوهشگاه ارتباطات این موج ایجاد شده را در راستای آشنا سازی و آگاهی رسانی توانمندیهای حوزه دانشی این فناوری هم برای خانمها انجام داده و به عنوان شروع موج آغاز کننده این روند هستیم. در نهایت ما به این برگزیدگان کمک میدهیم و با نشان دادن راهکار سعی میکنیم آنها را به سمت و سوی صحیح هدایت کنیم که در نهایت بتوانند تولید محصول کنند و به بازار راه یابند.
بخش زنان IEEE در ایران، در جهت توانمندسازی و حمایت بانوانی که با وجود داشتن پتانسیل بالای ایده پردازی در حوزه هوش مصنوعی مولد برای فعالیتهای اقتصادی، هنری و پژوهشی، به واسطه مسئولیتهای خانوادگی امکان عملیاتی نمودن این پتانسیل را نداشته اند، اقدام به برگزاری رویداد «هوش مصنوعی مولد برای بانوان» کرد در مجموع ۱۸ ایده توسط دریافت شد و پس از ارزیابی توسط داوران در نهایت در ۴ رده طلایی، نقرهای، برنزی و شایسته تقدیر رتبه بند قدردانی شد.
انتهای پیام/