دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 دی 1402 - 12:42

تبدیل رویداد کرسی‌های آزاداندیشی به فناوری مطابق با سند تحول و تعالی

تبدیل رویداد کرسی‌های آزاداندیشی به فناوری مطابق با سند تحول و تعالی
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) گفت: هدف از برگزاری رویداد ملی رقابت تیم‌های دانشجویی تبدیل رویداد کرسی‌های آزاد اندیشی به فناوری مطابق با سند تحول و تعای دانشگاه است.
کد خبر : 887688

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام سیدموسی هاشمی‌تنکابنی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) با اشاره به برگزاری کارگاه‌های آموزشی و توجیهی تیم‌های شرکت کننده قبل از برگزاری رقاب‌ها به منظور تبیین شیوه نامه، اهداف، نحوه مباحثه و گفت‌وگو اظهار کرد: نخستین رویداد ملی رقابت تیم‌های دانشجویی در کرسی‌های آزاد اندیشی که از سوم دی در این واحد دانشگاهی آغاز شده بود به کار خود خاتمه داد.

وی محور‌های برگزاری این کرسی‌های آزاداندیشی را مسائل فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، هنر، معماری و سلامت عنوان کرد و افزود: ۱۳۸ تیم از دانشجویان دانشگاه‌های آزاد اسلامی واحد‌های یادگار امام(ره)، اسلامشهر و تهران شرق، دانشگاه‌های پیام نور و پردیس فرهنگیان شهرری در این دوره از رقابت‌ها با هم به مناظره پرداختند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد واحد یادگار امام(ره) با اشاره به برگزاری این دوره از رقابت‌های دانشجویی در مدت پنج روز متوالی، بیان کرد: در هر روز برگزاری مرحله استانی رویداد سراسری «کرسی‌های آزاداندیشی» تیم‌های شرکت کننده با نظارت داوران در محور‌های تعیین شده با هم به رقابت پرداختند.

هاشمی‌تنکابنی با بیان اینکه این دوره از رقابت‌های دانشجوی به صورت حضوری برگزار شد درباره اهداف برگزاری این رویداد گفت: هدف اصلی برگزاری رویداد ملی «کرسی‌های آزاداندیشی» ارتقای فرهنگ گفت‌وگو، بسط و گسترش مباحثه مستدل، اخلاقی، منطقی و افزایش نشاط علمی در محیط دانشگاهی با رویکرد تبدیل این رویداد به فناوری مطابق با سند تحول و تعای دانشگاه است.

وی اضافه کرد: بالا بردن توان علمی و ظرفیت گفت‌وگوی دانشجویان به گونه‌ای که بتواند در مسائلی که به آن باور دارند با نگاهی علمی و با روشی محترمانه با مخالف گفت‌وگو کنند از دیگر اهدافی است که برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی مد نظر دارد؛ چرا که برگزاری این کرسی‌ها در حقیقت به نوعی تمرین گفت‌وگو در موضوعات اختلافی بودده که دانشجو را برای مواجه با مشکلات آینده در جامعه آماده می‌کند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) تشریح کرد: در هر رویداد یک گروه موافق و یک گروه منتقد قرار دارد هر تیم متشکل از چهار دانشجو بوده که دو نفر سخنگو و دو نفر پژوهشگر هستند در هر مناظره یک تیم داوری سه نفره بر کار دانشجویان نظارت دارند که براساس معیار‌های ده‌گانه به دانشجویان امتیاز می‌دهند. از هر محور به تناسب تیم‌های شرکت‌کننده، برگزیدگان استانی انتخاب شده که علاوه بر پرداخت جوایز نفیس و ارزنده به مرحله کشوری راه خواهند یافت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب