دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر مطرح کرد؛

نقش کاربردی کارخانه‌های نوآوری بخش خصوصی در حل چالش‌های صنعت

نقش کاربردی کارخانه‌های نوآوری بخش خصوصی در حل چالش‌های صنعت
فرهنگ فصیحی بر نقش کاربردی کارخانه‌های نوآوری بخش خصوصی در حل چالش‌های صنعت تأکید کرد و گفت: مزیت مراکز و کارخانه‌های نوآوری بخش خصوصی نسبت به نمونه‌های مشابه در این است که سرمایه بخش خصوصی معطوف به حل مسائل واقعی و جدی صنعت باشد.
کد خبر : 884028

به‌ گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، فرهنگ فصیحی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بازدید از پروژه‌های کارخانه نوآوری آمپر گفت: مزیت مراکز و کارخانه‌های نوآوری بخش خصوصی نسبت به نمونه‌های مشابه در این است که سرمایه بخش خصوصی معطوف به حل مسائل واقعی و جدی صنعت و حوزه کاری آن است که در پی آن شاهد اثربخشی کارها بیشتر خواهیم بود.

فصیحی با استقبال از پروژه‌ها و فعالیت‌های صورت گرفته در کارخانه نوآوری آمپر گفت: در بازدید و آشنایی بیشتر با کارخانه نوآوری آمپر، این مجموعه را مجموعه‌ای اثرگذار و مهم در حوزه هوشمندسازی، خودروهای الکتریکی، آی‌تی و اینترنت اشیاء دیدم. با توجه به تجربه‌ی مدیریتی بسیار خوب آمپر، این مجموعه جزء معدود مجموعه‌های نوآوری در کشور است که به شکل کاملا حرفه‌ای و آگاه به ظرفیت و توان نوآوری و فناوری کشور به مسائل واقعی صنعت بر روی ایده‌ها و طرح‌ها سرمایه‌گذاری کرده است و در جذب مارکت و اشتغال‌زایی ورود موثر داشته است.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر ادامه داد : نقش و مأموریت اصلی نهادهای واسط مانند پارک‌های علم و فناوری تسهیل‌گری برای تعریف و شرح مسئله از سوی صاحبان صنایع و دستگاه‌های اجرایی برای واحدهای مستقر در پارک است و ما در پارک علم و فناوری امیرکبیر در همین راستا تمایل به همکاری با کارخانه نوآوری آمپر در قالب انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک در طرح‌ها و پروژهای فناورانه را داریم.

کارخانه‌های نوآوری در جذب جوانان نخبه به حوزه‌های فناورانه موثر هستند

 پرویز کرمی، مدیرعامل کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر همچنین در این بازدید ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص معرفی پروژه‌های آمپر در حوزه‌های هوشمندسازی خودروها  ( ADAS)، سبک سازی، خودروهای الکتریکی، ای تی، بیمه و صنایع خلاق بر نقش و همکاری کارخانه‌های نوآوری و پارک‌های علم و فناوری به‌عنوان مشوق بنیادین برای جوانان نخبه و فارغ‌التحصیلان خلاق کشور در حوزه‌های فناورانه و جذب و نگهداشت ایشان در کشور و در کنار رفع و تعدیل نیازهای فناورانه تاکید کرد.

وی درخصوص تفاهم همکاری با پارک دانشگاه امیرکبیر گفت: نظر به اینکه سرمایه‌گذار و بنیان‌گذار آمپر دکتر صمدی خود فارغ التحصیل و از اعضای هیات علمی دانشگاه امیرکبیر هستند و‌از کارآفرینان ومدیران ارشد صنعت و تولید هستند که دانشگاه وفضای کارآفرینی فناورانه را به خوبی درک کرده‌اند، ایشان با توجه به تجربه و سابقه‌ی خوب خود در این حوزه‌ها، منشاء خدمات بسیاری نیز در دانشگاه امیرکبیر بودند.

مدیرعامل کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر افزود:  آمپر در کنار دانشگاه امیرکبیر با دانشگاه‌های صنعتی شریف و علم و صنعت، نیز سرفصل‌ها و همکاری‌های خوبی را تعریف کرده است. در همین راستا یک تفاهم‌نامه همکاری مشترک با پارک فناوری امیرکبیر منعقد خواهد شد تا به کمک آن بتوان از ظرفیت‌ها و استعدادهای خوب دانشجویان و دانش اساتید این دانشگاه برای پروژه‌های مجموعه آمپر استفاده کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب