سید حسن خمینی توصیهای درباره انتصاب استاندار مرکزی نداشته است/ احتمال افزایش ۱۱ نماینده خبرگان رهبری در انتخابات
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری آنا حسینعلی امیری صبح امروز -25 اسفند ماه- در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به وضع استانهای کشور اظهار کرد: وزارت کشور ضمن انجام سیاستهای دولت و رهنمودهای ریاست جمهوری استانداریها شرایط مناسبی را در استانها فراهم کرده است.
وی افزود: وزارت کشور با وجود تاکیدات وزیر در نظر دارد وضعیتی را در استانها به وجود آورد که وعدههای رئیس جمهوری در نقاط مختلف کشور عملیاتی شود.
سخنگوی وزارت کشور درباره انتصاب شهرداران در شهرهای مختلف کشور گفت: شهرداران از سوی شوراهای اسلامی شهر و روستا انتخاب میشوند ولی در شهرهایی که جمعیت بالای ۲۰۰ هزار نفر باشد انتخاب شهرداران با تایید وزارت کشور صورت میگیرد. در حوزه شهرداریها همه شهرداران معرفی شده تعیین تکلیف شدهاند.
قائم مقام وزیر کشور با اشاره به موضوعات امنیتی گفت: متاسفانه در اطراف کشور شرایط خوبی وجود ندارد ولی ما در داخل از امنیت خوبی برخوردار هستیم، داعش بخشهایی از خاک عراق و سوریه را تصرف کرده و تحرکاتی در افغانستان و پاکستان نیز انجام داده است از این رو ما باید اقدامات ویژهای در حوزه مرزهای شرقی کشور انجام دهیم.
متاسفانه در اطراف کشور شرایط خوبی وجود ندارد ولی ما در داخل از امنیت خوبی برخوردار هستیم، داعش بخشهایی از خاک عراق و سوریه را تصرف کرده و تحرکاتی در افغانستان و پاکستان نیز انجام داده است از این رو ما باید اقدامات ویژهای در حوزه مرزهای شرقی کشور انجام دهیم |
امیری ادامه داد: وزیر کشور در این زمینه جلسات شورای امنیت کشور را به صورت مستمر برگزار میکند و تصمیمات لازم به اعضای این شورا ابلاغ میشود.
وی تصریح کرد: همواره دغدغه امنیتی در استان سیستان و بلوچستان وجود داشته و دارد با این وجود کارها و اقدامات فوقالعادهای در این استان صورت گرفته است، اخیرا تعدادی از خانههای تیمی اشرار کشف شدهاند و تعداد زیادی از عاملان ناامنی در یک دهه اخیر در این استان دستگیر شدهاند.
امیری همچنین با اشاره به رویکرد جالب گروهکهای تروریستی در غرب و جنوب کشور گفت: در یک رویکرد جالب در غرب و جنوب کشور شاهد تسلیم گروهکهای ضد انقلاب و شرور هستیم. برای بررسی وضعیت مرزهای کشور همواره معاون امنیتی وزیر به صورت مرتب به این استانها سفر میکند.
سخنگوی وزارت کشور همچنین با اشاره به تعطیلات عید نوروز گفت: برنامهریزیهای لازم در این زمینه برای تسهیل سفرهای استانی صورت گرفته است و از مردم میخواهیم که در مکانهای تعیین شده اقامت کنند و در مکانهایی که از امنیت کافی برخوردار نیست سکونت نداشته باشند.
وی با اشاره به چهارشنبه پایان سال تصریح کرد: ما به فرهنگ ایرانی احترام میگذاریم تعدادی از شهروندان علاقه دارند در چهارشنبه آخر سال مراسمهایی را برگزار کنند در این زمینه تمهیداتی فراهم شده است تا مواد خطرناک توزیع نشود در این زمینه از مردم میخواهیم که با مسئولان همکاری کنند.
امیری با اشاره به اقدامات کمیسیون ماده ۱۰ احزاب گفت: از زمان تشکیل دولت تدبیر و امید مجوز تاسیس ۱۰ حزب سیاسی، مجوز صدور ۷ پروانه حزبی، ۱۲ مورد تشکیل مجمع عمومی احزاب، اجازه تاسیس ۳۵ مورد تشکل صنفی، ۴۵ مورد تمدید پروانه تشکل سیاسی و ۱۲ مورد پروانه تشکل سیاسی از سوی این کمیسیون صادر شده است.
قائم مقام وزیر کشور همچنین درباره عملکرد معاونت سیاسی این وزارتخانه اظهار کرد: معاون سیاسی وزیر کشور به صورت مداوم با مدیران سیاسی و فرمانداران استانهای مختلف تشکیل جلسه میدهد و موضوع بیطرفی در انتخابات همواره مورد تاکید قرار میگیرد. فرمانداران باید به گونهای عمل کنند که در مذان اتهام قرار نگیرند هر کسی که از شورای نگهبان تایید صلاحیت گرفت باید بتواند به عنوان کاندیدای انتخاباتی فعالیت کند.
معاون سیاسی وزیر کشور به صورت مداوم با مدیران سیاسی و فرمانداران استانهای مختلف تشکیل جلسه میدهد و موضوع بیطرفی در انتخابات همواره مورد تاکید قرار میگیرد |
سخنگوی وزارت کشور درباره حزب اتحاد اسلامی نیز گفت: بارها درباره این حزب توضیح دادهام این حزب در مرحله کارشناسی قرار دارد و هنوز پاسخ استعلامات نیامده است ملاک کمیسیون ماده ۱۰ احزاب قانون است و هر حزبی که مستحق دریافت پروانه باشد مجوز فعالیت میگیرد و اگر مستحق دریافت نباشد قطعا اجازه فعالیت به آن داده نخواهد شد.
وی درباره استفاده از پولهای کثیف در انتخابات گفت: وزیر کشور مهمترین وزارتخانه سیاست داخلی کشور را اداره میکند از این رو اطلاعات زیادی در خصوص فعالیتهای سیاسی دارد. وی همچنین از سوی رئیس جمهور دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر است از این رو مطالبی را که وی اخیرا درباره استفاده از پولهای کثیف بیان کرده است که جنبه هشداری داشت بر اساس اطلاعات خاصی بود که در اختیار وزیر کشور است، همچنین وزیر کشور از بنده خواسته که اگر نمایندگان درباره این موضوع توضیح بخواهند وی حاضر است که در مجلس و کمیسیونهای مربوطه حاضر شود.
مطالبی را که وزیر اخیرا درباره استفاده از پولهای کثیف بیان کرده است که جنبه هشداری داشت بر اساس اطلاعات خاصی بود که در اختیار وی است |
امیری درباره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و همچنین انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس هماهنگی که با شورای نگهبان در این زمینه صورت گرفته زمان انتخابات ۷ اسفند سال ۹۴ است، اکنون ما در حال تدوین جدول انتخابات هستیم و در سال ۹۴ در این باره اطلاع رسانی خواهیم کرد.
وی با اشاره به انتخابات مجلس خبرگان گفت: انتخابات مجلس خبرگان رهبری در سطح استانها برگزار میشود ما پیشنهادهایی راجب تعداد نمایندگان خبرگان و مستقل شدن برخی از استانها مانند استان البرز را به آیت الله یزدی ریاست مجلس خبرگان ارائه کردهایم از این رو اگر مجلس خبرگان با پیشنهادهای ما موافقت کند احتمالا ۱۱ نماینده به خبرگان اضافه خواهد شد.
سخنگوی وزارت کشور همچنین درباره فرمانداریهای ویژه و پیگیری امور مردم از سوی این فرمانداریها تصریح کرد: فرمانداریهای ویژه در دولت قبل تاسیس شدهاند ولی ساختار و وظایف مشخصی برای آنها تعریف نشده است، از این فرمانداریها فقط یک تابلو و ابلاغ برای فرمانداران ویژه باقی مانده است و نتوانسته نفعی برای مردم داشته باشد، در مجلس نیز یک فراکسیون فرمانداران ویژه نیز تشکیل شده است و چند بار موضوع فرمانداریهای ویژه را پیگیری کردهاند ما نیز به وزیر کشور این موضوع را انتقال دادهایم، وزیر کشور مخالفتی با تفویض اختیارات در چارچوب قانون به این فرمانداریها ندارد از این رو در آینده تصمیمات جدی نسبت به این فرمانداریها اتخاذ خواهیم کرد.
وی همچنین درباره استاندار استان مرکزی و مخالفتهای برخی از بزرگان نظیر سید حسن خمینی نسبت به برخی نامزدهای احتمالی این استانداری گفت: سیدحسنآقا نظری درباره استان مرکزی نداشتهاند و مطلقا حتی توصیهای نسبت به وظایف وزارت کشور نکردهاند چه برسد که بخواهند دخالت کنند؛ قویا این موضوع را تکذیب میکنم، چند نفری برای استان مرکزی مطرح هستند بزرگان در این استان ملاحظاتی دارند ولی هنوز به جمع بندی نرسیدهاند.
انتهای پیام/