همایش ملی محیط زیست انرژی و منابع طبیعی برگزار میشود
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دوازدهمین همایش ملی محیط زیست، انرژی و منابع طبیعی با محورهای محیط زیست، انرژی و منابع طبیعی پایدار در گیلان توسط پژوهشکده محیطزیست، انرژی و منابع طبیعی برگزار میشود که متقاضیان میتوانند آثار خود را تا بیستم آذرماه به دبیرخانه این همایش ارسال کنند.
این همایش با محورهای، محیط زیست، انرژی، منابع طبیعی پایدار، بیابان و بیابان زدایی برگزار خواهد شد.
حوزه محیط زیست این همایش به چند محور محیط زیست انسانی و محیط زیست طبیعی، تقسیم میشود. مدیریت، برنامه ریزی و آموزش محیط زیست - اقتصاد، حقوق، اخلاق و فرهنگ محیط زیست-گردشگری، ارزیابی و آمایش سرزمین-آلودگیها (آب، خاک، هوا، صوت) و تغییرات اقلیمی -استاندارسازی، سیستمهای مدیریتی، ایمنی، بهداشت و محیط زیست -مدیریت، طراحی و برنامه ریزی شهری -مدیریت پسماند و بازیافت - مهندسی آب و فاضلاب- روشها و رویکردهای نوین و پایدار در حوزه محیط زیست انسانی مربوط به بخش محیط زیست انسانی میشود.
رویکردهای بخش محیط زیست طبیعی شامل تنوع زیستی، حفاظت از زیستگاهها و مناطق حفاظت شده - زمین شناسی زیست محیطی - جغرافیا و برنامه ریزی (طبیعی، شهری، روستایی، گردشگری) - مدیریت پایدار جنگل و مرتع و ذخایر ژنتیکی - مدیریت بحران (سیل، زلزله، آتش سوزی در جنگلها و مراتع، طوفان و گرد و غبار) - مدیریت اکوتوریسم و توسعه پایدار - سیستمهای اطلاعات جغرافیایی (GIS) - مدیریت و حفاظت از پستاندارن و آبزیان دریایی - روشها و رویکردهای نوین و پایدار در حوزه محیط زیست طبیعی میشود.
همچنین حوزه انرژی و مدیریت انرژی این همایش به دو محور انرژیهای تجدید ناپذیر، حوزهی مدیریت بهینهی انرژی نیز شامل رویکردهای اصلی تقسیم میشود.
منابع طبیعی پایدار نیز یکی دیگر از محورهای این همایش است که در ۵ بخش جنگل و مرتع، آبخیزداری و مدیریت منابع آب و خاک، بیابان و بیابان زدایی، تولیدات گیاهی و علوم باغبانی و در آخر هوا شناسی و اقلیم شناسی تقسیم میشود.
در نهایت حوزه هواشناسی و اقلیم شناسی که رویکردهای تغییر اقلیم و چالشهای محیطی - تغییر اقلیم و منابع طبیعی (جنگلی، مرتع، آبخیزداری، شیلات) - تغییر اقلیم و مدیریت آب - اثر تغییر پذیری اقلیمی بر مقادیر حدی جوی - پایش؛ پیشآگاهی و هشدار مخاطرات جوی و اقلیمی - توسعه پایدار و انرژیهای تجدید پذیر را شامل میشود.
انتهای پیام/