مراحل امریه دانشبنیانی چیست؟
به گزارش خبرنگار علم و فناوری آنا، گذراندن دوره خدمت وظیفه عمومی از مشکلاتی است که قشر جوان و تحصیلکرده کشور با آن مشکل دارند. بسیاری از نخبگان و تحصیلکردگان معتقدند گذراندن دو سال از عمرشان جهت خدمت در یک پادگان نظامی وقفهای بزرگ در زندگی علمی و حرفهای آنها ایجاد میکند.
از این رو، پروژه سرباز امریه راه حلی است که از سوی بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری مطرح شده و میتواند جایگزین خدمت وظیفه شود.
در این طرح اگر فرد مشمول دارای تحصیلات دانشگاهی باشد و شرکتهای دانشبنیان نیاز به تخصص وی داشته باشند میتواند از روش استخدام امریه سربازی در آن مجموعه دانشبنیان مشغول به کار شود.
مزیت این طرح این است که ضمن اینکه فرد خدمت سربازی خود را میگذراند و مسیر پیشرفت حرفهایاش با چالش مواجه نمیشود، تجربه کاری هم کسب کرده و سابقه کاری برایش ثبت میشود.
شرایط این طرح چیست؟
شرکتهای دانشبنیان برای جذب سرباز امریه باید شرایط مورد تایید سازمان نظام وظیفه را دارا باشند، علاوه بر آن، متقاضیان هم برای استفاده از این شرایط باشد دارای مدرک تحصیلی کارشناسی یا بالاتر از آن و عدم غیبت خدمت وظیفه باشند.
شرایط شرکت دانشبنیان
بر اساس قوانین موجود سهمیه هر شرکت سالانه ۳ نفر بوده و برای همان سال قابل استفاده است.
شرکت دانشبنیان میبایست برای جذب سرباز امریه اظهارنامه مالیاتی داشته باشد. ضمن اینکه، لازم است فروش شرکت بر اساس اظهارنامه مالیاتی بیشتر از ۱ میلیارد ریال باشد.
هر شرکت دانشبنیان میتواند به ازای هر شش میلیارد ریال فروش سالیانه که براساس آخرین اظهارنام مالیاتی شرکت محاسبه و تایید میشود، یک نفر را به صورت امریه جذب کند. علاوه بر این، این امکان وجود دارد که به ازای هر ده نفر کارکنان شاغل تمام وقت در شرکت که بر اساس آخرین لیست بیمه مشخص میشود، یک سرباز امریه را نیز با شرایط شیوهنامه معرفی کند.
شرایط امریه برای متقاضیان
متقاضی باید مدرک کارشناسی و یا بالاتر داشته و تخصصش با موضوع فعالیت و زمینه کاری شرکت مرتبط باشد. علاوه بر این، لازم است متقاضی حداقل ۸۰ امتیاز طبق امتیاز بندی شیوه نامه بهرهمندی دانشآموختگان فناور برتر از تسهیلات خدمت نظام وظیفه تخصصی داشته باشد.
انتهای پیام/