دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

اتحادیه اروپا به دنبال تعیین استانداردی جهانی برای هوش مصنوعی

اتحادیه اروپا به دنبال تعیین استانداردی جهانی برای هوش مصنوعی
قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا به عنوان یک طرح اولیه عمل می‌کند که کشور‌های سراسر جهان می‌توانند از آن برای قانون‌گذاری خود استفاده کنند.
کد خبر : 878028

به  گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، براندو بنیفی، قانون‌گذار اتحادیه اروپا و یکی از معماران قوانین هوش مصنوعی این اتحادیه، روز چهارشنبه گفت که انتظار دارد قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا به عنوان یک طرح اولیه عمل کند که کشور‌های سراسر جهان بتوانند از آن برای قانون‌گذاری خود استفاده کنند.

در حالی که چندین کشور به دنبال راه‌هایی برای قانونمند کردن هوش مصنوعی هستند، قانونگذاران اروپایی با پیش‌نویس قوانین هوش مصنوعی به دنبال تعیین استانداردی جهانی برای یک فناوری که تقریبا برای هر صنعت و کسب و کاری کلیدی است، پیش قدم شده‌اند. پیش نویس این قوانین می‌تواند تا ماه آینده به تصویب برسد.

بنیفی در کنفرانس «نکست» رویترز در نیویورک گفت: ما روی این چارچوب خطرات کار کردیم که می‌تواند در قالبی متفاوت نسبت به چارچوب اتحادیه اروپا به کار گرفته شود، اما می‌تواند الگویی برای کاربرد‌های دیگر در سایر نقاط جهان باشد.

مدیران و کارشناسان شرکت کننده در این کنفرانس بر اهمیت ایجاد گاردریل برای هوش مصنوعی به منظور جلوگیری از تهدیدات علیه جامعه و دموکراسی تاکید کردند.

کنگره آمریکا در مورد تصویب قوانین مهمی برای رسیدگی به آسیب‌هایی که هوش مصنوعی ممکن است وارد کند، از جمله مسائلی مانند چگونگی تاثیر آن بر انتخابات صحبت کرده است.

جو بایدن یک فرمان اجرایی را امضا کرده است که از توسعه دهندگان سیستم‌های هوش مصنوعی که خطراتی برای امنیت ملی، اقتصاد، بهداشت عمومی یا ایمنی آمریکا دارند، می‌خواهد نتایج آزمایش‌های ایمنی را پیش از انتشار به عموم با دولت آمریکا به اشتراک بگذارند.

لیز اوسالیوان که در کمیته ملی مشاوره هوش مصنوعی مشغول ارائه مشاوره در مورد استراتژی هوش مصنوعی آمریکاست، روز چهارشنبه گفت که هوش مصنوعی به جای خلاقیت، اساسا محافظه کار است و تا حد زیادی موقعیت‌هایی که دیده را تکرار می‌کند‌

او اشاره کرد که مقررات بالقوه هوش مصنوعی ممکن است شامل مواردی مانند حسابرسی از ذینفعان خارجی، ارزیابی تاثیر ریسک و همچنین کنترل‌هایی مانند توانایی خاموش کردن هوش مصنوعی باشد.

هفته گذشته، بریتانیا مقاله‌ای به نام «اعلامیه بلچلی» منتشر کرد که با ۲۸ کشور از جمله آمریکا و چین باهدف افزایش تلاش‌های جهانی برای همکاری در زمینه امنیت هوش مصنوعی به توافق رسید.

گروه هفت، ماه گذشته بر سر یک قانون رفتاری داوطلبانه برای شرکت‌های توسعه دهنده هوش مصنوعی پیشرفته به عنوان دولت به توافق رسیدند و نقطه عطفی برای چگونگی اداره هوش مصنوعی توسط کشور‌های بزرگ، در بحبوحه نگرانی‌های حریم خصوصی و خطرات امنیتی ایجاد کردند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب