دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

درمان ناباروری و تنبلی تخمدان با تولید محصولات نانویی محققان دانشگاه آزاد

درمان ناباروری و تنبلی تخمدان با تولید محصولات نانویی محققان دانشگاه آزاد
محققان دانشگاه آزاد با توجه به نیازهای متفاوت برای کمک به درمان بیماری‌های گوناگون با بکارگیری فناوری نانو اقدام به تولید محصولات متنوع ابریشمی کرده‌اند.
کد خبر : 877445

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، ابریشم به علت دارا بودن طبع بسیار گرم یکی از بهترین روش‌ها برای کمک به درمان بیماری‌های مختلف ناشی از سردی بدن است؛ استفاده از این روش برای کمک به درمان بیماری‌ها یک روش نوآورانه با تکیه‌بر اصول و تجربیات طب سنتی و خصوصیات ذاتی و عملی ابریشم محسوب می‌شود.

اخیراً یکی از شرکت‌های فعال و خلاق مستقر در پارک علم و فناوری استان گیلان و واحد مستقر در مرکز رشد الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی  با توجه به نیازهای متفاوت برای کمک به درمان بیماری‌های گوناگون با به‌کارگیری فناوری نانو اقدام به تولید محصولات متنوع ابریشمی کرده است.

رقیه حبیبی، مدیرعامل این شرکت در گفتگو با خبرنگار علم و فناوری آنا گفت: ما برای نخستین بار در جهان از پارچه به‌عنوان دارو و کمک درمان برای بحث کنترل، پیشگیری و درمان استفاده کرده‌ایم.

حبیبی افزود: پایه محصولات ما ابریشم طبیعی است و فرایند تولید خاص و پیچیده‌ای را نیز سپری می‌کند. در این محصول بیماری‌های مختلف اعضای بدن طبق خواص ذاتی و طبی ابریشم به صورت موضعی درمان می‌شوند.

او اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های مهم چنین محصولی این است که بدون آسیب رساندن به اعضای بدن و بدون استفاده از دارویی شیمیایی  یا طبیعی می‌تواند تنها از طریق پنجره‌های پوستی بیماری‌ها را درمان کند.

حبیبی با بیان اینکه این طرح برای نخستین بار در دنیا اجرایی شده است گفت: تاکنون 32 محصول نیز برای درمان بیماری‌های مختلف بدن تولید کرده‌ایم. بیشتر این محصولات مخصوص بیماری‌های سلامت بانوان به‌ویژه ناباروری و تنبلی تخمدان است. متأسفانه امروزه بیماری‌هایی مانند ناباروری و تنبلی تخمدان میان دختران شایع شده است. این بیماری‌ها مقدمه‌ای برای ناباروری دختران در آینده است.

او ادامه داد: این محصولات برای درمان کیست تخمدان، فیبروم، سندروم‌های پیش از قاعدگی، کیست سینه، مشکلات کلیوی، بیماری‌های مثانه و گوارشی، افسردگی، آلزایمر و ...بسیار کاربرد دارد. 

حبیبی تصریح کرد: طی ادوار مختلف استفاده از کالاهای ابریشمی در همه اقلیم و فرهنگ‌های ایرانی مرسوم بوده است اما متأسفانه به صورت هدفمند و برنامه‌ریزی شده، عده‌ای قصد ضرر رسانده به سلامت بانوان جامعه ایرانی دارند به‌طوری‌که طی چند دهه اخیر استفاده از این محصولات دیگر مرسوم نیست.

این محقق اضافه کرد: هرچند در گذشته میزان و سطح بهداشت جامعه اندک بود اما مادربزرگ‌ها و مادران ما به‌واسطه استفاده از کالاهای ابریشمی کمتر دچار این قبیل بیماری‌ها می‌شدند.

حبیبی عنوان کرد: امروزه سطح بهداشت بانوان افزایش پیدا کرده است اما درگیری دختران جوان با این بیماری زیاد است. استفاده از این محصولات می‌تواند میزان سلامت بانوان ایرانی را افزایش دهد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب