دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

از سرفه‌های کرونایی تا نگرانی‌های شناختی/ آیا کرونا موجب آلزایمر می‌شود؟

از سرفه‌های کرونایی تا نگرانی‌های شناختی  آیا کرونا موجب آلزایمر می‌شود؟
تحقیقات نشان می‌دهد که علائم عصبی مشاهده شده در بیماران مبتلا به COVID-۱۹ می‌تواند نشان دهنده افزایش خطر تخریب عصبی باشد که به طور بالقوه منجر به شرایطی مانند بیماری آلزایمر (AD) می‌شود.
کد خبر : 874692

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری علم و فناوری آنا، علائم عصبی در بیماران COVID-۱۹ ممکن است نشان دهنده افزایش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر باشد، بیماری‌هایی که سن عامل مهمی برای هر دو بیماری است. تحقیقات کنونی در حال بررسی جزئیات این ارتباط بالقوه است.

علائم عصبی مختلفی که بیماران مبتلا به COVID-۱۹ تجربه کرده‌اند، نشان می‌دهد که عفونت‌های ویروسی ممکن است خطر تخریب عصبی را افزایش دهند که به نوبه خود می‌تواند به بروز بیماری‌هایی مانند آلزایمر (AD) کمک کند.

مروری در مجله Neurochemistry پیوند‌های مکانیکی بالقوه بین COVID-۱۹ و آلزایمر را برجسته می‌کند.

مجریان این پژوهش خاطرنشان می‌کنند سن بزرگ‌ترین عامل کمک‌کننده به آلزایمر و COVID-۱۹ است و به نظر می‌رسد که هر دو تأثیرات دیگری را با اثرات هم افزایی بالقوه بر تخریب عصبی افزایش می‌دهند.

«توماس ای. لین»، نویسنده مقاله از دانشگاه کالیفرنیا، ایروین، گفت: معتقدم در چند سال آینده، شواهد جدیدتری از ارتباط بین عفونت میکروبی و بیماری‌های عصبی به دست می‌آید.

با در نظر گرفتن آلزایمر، آزمایشگاه ما اکنون در حال آلوده کردن گونه‌های مختلف موش‌های تراریخته AD با ویروس‌های کرونا ویروس موش و SARS-CoV-۲ سازگار با موش است تا تأثیرات آن را بر آسیب‌شناسی عصبی AD ارزیابی کند. ما از اینکه ببینیم عفونت کرونا چگونه بر شدت بیماری تأثیر می‌گذارد، هیجان‌زده هستیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب