دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آینده جهان با هوش مصنوعی (۶۷)؛

تحول امنیت سایبری با هوش مصنوعی؛ راه‌ حلی قدرتمند برای مقابله با حملات

تحول امنیت سایبری با هوش مصنوعی؛ راه‌ حلی قدرتمند برای مقابله با حملات
همزمان با دیجتالی شدن دنیای امروز، حملات سایبری نیز از نظر مقیاس و پیچیدگی رشد کرده‌اند؛ از این رو برای مقابله با این تهدید باید از قدرت هوش مصنوعی استفاده کرد.
کد خبر : 874630

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیشن، در دنیایی که با سرعتی باورنکردنی به سمت دیجیتالی شدن حرکت می‌کند، تهدید اصلی برای امنیت آنلاین ما بیش از هر زمان دیگری فراگیر شده است. حملات سایبری از نظر مقیاس و پیچیدگی رشد کرده‌اند و چالش مهمی برای افراد، کسب و کار‌ها و دولت‌ها به وجود آورده‌اند.

برای مقابله موثر با این تهدید فزاینده، باید ضمن استفاده از راه حل‌های پیشرفته، از قدرت هوش مصنوعی (AI) نیزاستفاده کنیم. با بررسی تلاقی هوش مصنوعی و امنیت سایبری، می‌توانیم نقش تحول‌آفرین آن و کار مهمی که در تقویت دفاع دیجیتال ما انجام می‌شود را درک کنیم.

مجرمان سایبری دائما تاکتیک‌های خود را تغییر می‌دهند و از آسیب پذیری‌های موجود در زیرساخت‌های دیجیتال برای به خطر انداختن داده‌های حساس، اختلال در خدمات و وارد کردن خسارت مالی و اعتباری قابل توجه بهره می‌برند.اقدامات امنیت سایبری سنتی در مبارزه با این حمله ناکافی است.این صنعت با تشخیص نیاز فوری به نوآوری، به هوش مصنوعی به عنوان یک راه حل بالقوه روی آورده است.

هوش مصنوعی امنیت سایبری را با تجهیز مدافعان به قابلیت پیش بینی، شناسایی و پاسخ به تهدید‌ها متحول کرده است، الگوریتم‌های یادگیری ماشین سیستم‌های هوش مصنوعی را قادر می‌سازند تا الگو‌ها و ناهنجاری‌ها را تشخیص دهند تا بینش‌های بلادرنگ و هوش عملی را ارائه دهند.

این مهارت پیش بینی به متخصصان امنیت سایبری این قدرت را می‌دهد که در چشم انداز تهدید همیشه در حال تکامل، یک قدم جلوتر بمانند. در نتیجه، هوش مصنوعی تشخیص تهدید بهتر، پاسخ سریع به حادثه و مدیریت آسیب پذیری بهبود یافته را ممکن می‌سازد.

از طریق جمع آوری و تحلیل دقیق داده ها، می‌توان مجموعه داده‌های حاشیه نویسی شده با کیفیت بالا تولید کرد که در آموزش مدل‌های هوش مصنوعی برای تشخیص دقیق تهدید‌ها استفاده می‌شود. این اقدام کارایی الگوریتم‌ها را تضمین می‌کند و نکات مثبت کاذب را کاهش می‌دهد، و خطر نقض موفقیت آمیز را به حداقل می‌رساند و تعداد حوادث غیر تهدیدآمیزی که به اشتباه علامت گذاری شده اند را کاهش می‌دهد. این امر به پر کردن شکاف بین امنیت سایبری و فناوری هوش مصنوعی کمک می‌کند و اکوسیستم دیجیتال را در برابر فعالیت‌های مخرب تقویت می‌کند.

با این حال، حملات خصمانه در الگوریتم‌های هوش مصنوعی تهدید قابل توجهی محسوب می‌شوند. هکر‌ها می‌توانند سیستم‌های هوش مصنوعی را برای تولید نتایج نادرست دستکاری کنند. این امر نیازمند بهبود مستمر و اقدامات امنیتی قوی است.

علاوه بر این، پیچیدگی الگوریتم‌های هوش مصنوعی تفسیر و توضیح آن‌ها را دشوار می‌کند و نگرانی‌ها در مورد شفافیت و پاسخگویی را افزایش می‌دهد. سازمان‌ها باید منافع هوش مصنوعی را با ملاحظات اخلاقی متعادل کنند و اطمینان حاصل کنند که سیستم‌های هوش مصنوعی بی طرف هستند و حقوق حریم خصوصی را به خطر نمی‌اندازند.

از این رو باید از استفاده از هوش مصنوعی برای محافظت در برابر تهدیدات سایبری که همچنان از نظر تعداد و پیچیدگی در حال افزایش است، قدردانی کنیم. 

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب