دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان؛

نسل جدیدی از ردیاب‌های خودرو طراحی شد/ ارائه راهکار‌های جامع در حوزه مدیریت ناوگان و ردیابی

نسل جدیدی از ردیاب‌های خودرو طراحی شد  ارائه راهکار‌های جامع در حوزه مدیریت ناوگان و ردیابی
محققان یک شرکت دانش‌بنیان راهکارهای جامعی از جمله تغییر پیکربندی وسایل نقلیه و مصورسازی داده‌ها را در حوزه‌ مدیریت ناوگان و ردیابی خودرو به کاربران ارائه می‌دهند.
کد خبر : 873116

محمدمهدی شیران، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان درباره جدیدترین محصولات سخت‌افزاری این شرکت دانش‌بنیان به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به تازگی موفق به طراحی نسل جدیدی از ردیاب شدیم که در خودرو نصب می‌شود و داده‌های مختلف را جمع‌آوری، پردازش و در نهایت به‌صورت آنلاین به سامانه ابری ارسال می‌کند.

وی با بیان اینکه نسل جدید ردیاب می‌تواند داده‌ها را از ورودی و خروجی‌های منعطف، سنسورها، دوربین‌ها و تجهیزات پیشرفته دستیار راننده جمع‌آوری کند، اظهار کرد: این دستگاه با امکان سفارشی‌سازی سازگار با فناوری ای‌اس‌آی‌ام، پردازش لبه بوده و دارای ماژول ۴G و وای‌فای است.

فعال حوزه فناوری ادامه داد: در این شرکت دانش‌بنیان راهکار‌های ارتباط با ای‌سی‌یو، ارتباطات نوین با ای‌اس‌آی‌ام، بلوتوث کم‌مصرف، رادار و پردازش تصویر بر پایه فناوری به کاربران ارائه داده می‌شود.

وی افزود: مصورسازی داده‌ها بر اساس نیاز کاربران از اقداماتی است که در این شرکت انجام دادیم. به بیان دیگر، سامانه مدیریت ناوگان در کوتاه‌ترین زمان می‌تواند زمان داده‌ها را در قالب نمودار‌ها و جداول سفارشی نمایش دهد. این داده‌ها می‌تواند اطلاعات متنوعی از عملکرد خودرو، رفتار راننده، بهره‌وری سوخت، تعمیر و نگهداری و... را پوشش دهد.

فعال حوزه دانش‌بنیان اضافه کرد: تغییر پیکربندی وسایل نقلیه در سامانه از اقدامات مؤثر این شرکت دانش‌بنیان محسوب می‌شود. کاربران به‌منظور پاسخ به نیاز‌های خاص، نیازمند تغییرات در پیکربندی سامانه برای گرفتن اطلاعات جدید هستند. این سیستم به‌گونه‌ای طراحی شده است که قابلیت تغییر سریع در پیکربندی را برای کاربران فراهم می‌کند؛ بنابراین، کاربران می‌توانند متناسب با چالش‌های خاص خود، تنظیمات را سفارشی کنند.

شیران با اشاره به ویژگی‌های این فناوری مطرح کرد: نسل جدید ردیاب از جمله تجهیزات بی‌سیم و کوچکی است که از فناوری بلوتوث کم‌مصرف برای ارسال سیگنال استفاده می‌کند. این فناوری در کم‌ترین زمان و هزینه در انواع ناوگان قابل استفاده است.

وی باتری قابل تعویض با عمر طولانی، پوشش ضدآب، طراحی هوشمند و نصب آسان را از ویژگی‌های متمایزکننده دستگاه ردیاب نام برد.

مدیر این شرکت دانش‌بنیان اضافه کرد: در حوزه مدیریت ناوگان خودرویی و خودرو‌های متصل فعال و دارای سه دستگاه سخت‌افزاری سیستم امداد خودروی هوشمند، دستگاه «تلمتیکس باکس»، «گیت‌وی» و یک مدل سامانه ابری مدیریت ناوگان هستیم.

شیران با بیان اینکه دستگاه ردیاب نمونه داخلی و خارجی دارد، عنوان کرد: مزیت محصولات ما نوع طراحی در برد و معماری نرم افزار است. پویایی و داینامیک بودن محصول از ویژگی‌های برجسته به‌شمار می‌آید و این مدل طراحی باعث شده سرعت پاسخگویی به تغییرات نیاز‌های مشتریان بیشتر شود و نیاز به توسعه جدیدی نداشته باشد.

وی مطرح کرد: یکی دیگر از تفاوت بارز این شرکت دانش‌بنیان با سایر شرکت‌ها این است که آن‌ها محصول‌محور هستند؛ اما ما ارائه‌دهنده راهکار‌های جامع در حوزه‌ مدیریت ناوگان و ردیابی خودرو هستیم و تنها شرکتی محسوب می‌شویم که طراحی، تولید، بازرگانی، فروش، پشتیبانی و نصب را همزمان با هم  انجام می‌دهیم.

شیران با اشاره به ظرفیت تولید و تأمین نیاز کشور، یادآور شد: تقریباً ۲۴ میلیون خودرو در کشور تولید شده است که نزدیک به ۶۰ هزار خودرو به ردیاب‌های طراحی‌شده در این شرکت فعال هستند.

فعال حوزه فناوری خاطرنشان کرد: مهاجرت تمام محصولات به نسخه‌های جدیدتر و قوی‌تر ازجدیدترین اقداماتی است که در این شرکت دانش‌بنیان انجام دادیم. این محصولات به کشور‌های همسایه از جمله عراق صادر شده و یک پروژه جدید در نیجریه در دست اقدام است.

به گفته وی، تفاهم‌نامه علمی پژوهشی بین چندین دانشگاه و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری منعقد شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب