تجربه گردشگری متفاوت با نرمافزاری مبتنی بر هوش مصنوعی
عبدالرزاق بنی شیخ الاسلامی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس و مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان حاضر در رویداد ملی عصر امید «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره محصولی که در این رویداد ارائه کردهاند، گفت: ما با پروژه آرمانشهر گردشگری در این رویداد ملی شرکت کردیم. این پروژه برای گسترش طرحها و پروژههای توسعه پایدار کاربرد دارد و تمامی استانهایی که پتانسیل گردشگری دارند، میتوانند از آن بهرهمند شوند.
وی درباره ویژگیهای این خدمت ارائه شده بیان کرد: پاسخ به بخشی از زیرساختهای مهم کشور، ارز آوری، اشتغال مولد، صادرات محصول، داشتن ۱۰ویژگی از ۱۲ویژگی پدافند غیرعامل از ویژگیهای این طرح محسوب میشود که در سطح ملی ایفای نقش میکند.
بنی شیخ الاسلامی اظهار کرد: یک سری از الگوریتمهای استفاده شده در این پروژه بر منابع هوش مصنوعی است؛ مثل فروشگاه مجازی، سیستم پرداخت آسان و ایجاد ربات هوشمند برای ارائه اطلاعات مربوط به هوش مصنوعی و اثرات آن در صنعت گردشگری.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس درباره امکاناتی که این طرح برای رویداد ملی عصر امید ارائه کرده است، اظهار کرد: این نرمافزار هوشمند میتواند با استفاده از الگوریتمهای هوش مصنوعی، پیشنهادات گردشگری بر اساس سلیقه و علاقههای فرد ارائه کند. سیستم شناسایی چهره به کاربر این امکان را میدهد تا افراد شرکتکننده در نمایشگاه را تشخیص دهد. سیستم پرسش و پاسخ هوشمند آن، میتواند به سوالات و نیازها پاسخ دهد.
وی افزود: یک پلتفرم آنلاین هم با استفاده از هوش مصنوعی، اطلاعات جامعی را در مورد مناطق گردشگری به کاربران ارائه دهد. تهیه یک نمایشگاه واقعیت مجازی که با استفاده از هوش مصنوعی، تجربه گردشگری خلاقانه و متفاوتی را برای شرکتکنندگان فراهم کند. استفاده از الگوریتمهای هوش مصنوعی برای پیشبینی جمعیت و ترافیک نمایشگاه، تا برنامه ریزی بهتری برای فعالیتها و فضاهای نمایشگاهی در اختیار قرار دهد. استفاده از هوش مصنوعی برای تحلیل دادههای نمایشگاه و برآوردهای آن به منظور بهبود عملکرد و بهره وری بیشتر. در نهایت برای سیستمهای توسعه پایدار در جامعه مدرن لاجرم مجبور به استفاده از هوش مصنوعی به شکلهای مختلف هستیم.
به گزارش آنا، رویداد ملی عصر امید «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» در قالب ۱۵ کمیته تخصصی و با حضور ۲۰۰ شرکت دانشبنیان از ۲۲ تا ۲۵ مهر جاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار میشود.
همراه با این رویداد، نخستین کنفرانس ملی پژوهش و نوآوری در هوش مصنوعی، نمایشگاه دستاوردهای نوین در هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء، نشستها و کارگاههای تخصصی با محوریت چالشهای علمی در حوزه هوش مصنوعی برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/