بازسازی واقعی هولوکاست در غزه/ رژیم صهیونیستی چگونه جنایات خود را تطهیر میکند؟
گروه جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا- کتایون مافی: جنبش مقاومت اسلامی حماس، ۷ اکتبر، اراضی اشغالی از جمله تلآویو، اشدود و عسقلان را با صدها موشک و راکت هدف حمله قرار داد و این درگیریها تاکنون ادامه دارد.
اما همزمان با این حملات، رژیم صهیونیستی برای جبران شکست و تطهیر خود بیشترین بهره را از قدرت رسانهها برده و تلاش میکند تا با انتشار اخباری درباره کشتار غیر نظامیان و کودکان، پروژه داعش سازی در سرزمینهای اشغالی را در افکار عمومی پررنگ کند.
رمز ۱۱ سپتامبر
رسانههای غربی برای توصیف عملیات تاریخی طوفان الاقصی علیه صهیونیستها در جنوب سرزمینهای اشغالی، از عنوان «۱۱ سپتامبر اسرائیل» استفاده کردند تا از این رهگذر چند هدف را دنبال کنند.
در وهله اول جنبه غافلگیر کنننده ماجرا را بزرگنمایی کرده و در وهله دوم مقاومت فلسطین را معادل گروه تروریستی القاعده و داعش معرفی کردند تا به جنایتهای خود علیه غیرنظامیان مشروعیت بدهند. به عنوان نمونه میتوان به انتشار خبری دروغین مبنی بر «سربریدن ۴۰ کودک اسرائیلی از سوی حماس!» اشاره کرد. خبرنگاری که این خبر را منتشر کرده برای اثباتِ خبر خود حتی یک تصویر منتشر نکرد و بعد از اینکه کاربران متعددی خبر وی را دورغین دانستند، خود در توئیتی اعتراف کرد که هیچ جنازهای ندیده و فقط نظامیان اسرائیلی به او چنین گزارشی دادند! اما خود ارتش رژیم صهیونیستی هم اطلاعاتی در این باره منتشر نکرد.
بعلاوه تمرکز بر کلید واژه ۱۱ سپتامبر یادآور بهانه بوش پسر برای حمله نظامی به افغانستان و عراق است و میتواند توجیهی برای حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به غزه باشد.
قوانین حقوق بشری چه میگوید
اقدامهای غیر انسانی رژیم صهیونیستی در غزه به گونهای است که میتوان آنها را در ردیف جنایات جنگی قرار داد.
«فولکر ترک» کمیسر حقوق بشر سازمان ملل، محاصره نوار غزه توسط اسرائیل را مصداق «مجازت دسته جمعی» خواند و در این باره گفت: محاصرههایی که جان غیرنظامیان را به خطر میاندازد طبق قوانین بین المللی ممنوع است.
رژیم صهیونیستی، از هفدهم مهر با اعمال «محاصره کامل» نوار غزه و قطع منابع غذایی، آب، برق و سوخت، نگرانیها از بدتر شدن اوضاع انسانی درغزه را تشدید کرده است.
همچنین ساختمانهای مسکونی، مدارس و مراکز درمانی را در سراسر نوار غزه هدف گرفته و میکوشد که با حملات هوایی، زیرساختها در غزه را از بین ببرد و موجب قطع آب و برق و اینترنت شود.
سخنگوی امور بشردوستانه سازمان ملل نیز دراین باره گفت: بیش از ۱۸۵ هزار نفر در نوار غزه مجبور شدهاند از خانههای خود فرار کنند.
سخنگوی سازمان بهداشت جهانی نیز با اشا ره به اینکه تا کنون ۱۳ حمله به مراکز بهداشتی و درمانی در نوار غزه توسط ناظران سازمان ملل در منطقه ثبت شده است گفت: سازمان بهداشت جهانی تلاش میکند یک گذرگاه برای انتقال نیازهای بشردوستانه به نوار غزه بگشاید و درحال حاضر انبارهای دارو و تجهیزات پزشکی خالی شدهاند.
همچنین «ناصر ابوشریف» نماینده جنبش جهاد اسلامی درباره شرایط غزه به خبرنگار آنا گفت: آنچه در قبال مردم غزه میبینیم یک هلوکاست واقعی است و رژیم صهیونیستی با برخورداری از جنگندهها و خلبانهای آمریکایی انواع بمبها را بر نوار غزه تخلیه میکند.
وی افزود: اروپایی که ادعای حقوق بشر دارد چشم خود را به روی این فجایع بسته است.
هشدار به جامعه جهانی
در شرایط فعلی صهیونیستها برای جلوگیری از شکست، تمامی تلاش خود را به کار بستهاند. روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» در این باره تاکید کرد: آتش بس با کاهش محاصره، بدون تضعیف حماس برای آینده، به عنوان یک شکست برای اسرائیل تلقی میشود.
مساحت غزه به نیمی از مناطق ۲۱ گانه تهران هم نمیرسد و بسیاری از این محلهها بدون هشدار قبلی ویران میشوند.
مقامهای رژیم صهیونیستی درحالی از هشدار به غیر نظامیان به هنگام حملات سخن میگویند که ساکنان غیر نظامی غزه راه گریزی از این منطقه ندارند، مرزها توسط صهیونیستها بسته شده و اجازه عبور از گذرگاه رفح به ندرت داده میشود.
حقیقتاً راه فراری وجود ندارد که حتی علیرغم اطلاعها مردم بتوانند از این زندان فرار کنند.
معصومیت از دست رفته
سیاست مظلوم نمایانه رهبران اسرائیل نه تنها دست آنها را برای انجام جنایات و پوشش شکستهای نظامی و امنیتی در سرزمین هاش اشغالی باز میگذارد بلکه مانع از دست رفتن نتایج سه هزار سال مظلوم نمایی صهیونیستها میشود.
امروز صف بندی جهانی در باره مسئله فلسطین نسبت به هر زمان دیگری آشکارتر شده و تلاش جریان سلطه تسط بر افکار عمومی و وارونهنمایی حقایق است.
انتهای پیام/