نقش مؤثر اندیشکدهها در تأمین شرایط و بسترهای حمایتی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، اقبال شاکری، نماینده مجلس شورای اسلامی در مراسم اختتامیه «نخستین رویداد ملی طراحی و ساخت خودروی پرنده» که امروز در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، گفت: خودروی پرنده موضوعی است که هماکنون در سطح دنیا مطرح شده است.
وی افزود: خوشبختانه حضور خوبی در این زمینه صورت گرفته است. یکی از محورهای کلان دانشکده امیرکبیر به عنوان راهبردهای کلان توسعه و پروژههای کلان پیشنهاد کرده بود، ادامه همین مسیر بود. امیدواریم این فتح بابی که امروز شده است، ادامه دهیم و بعد از ۴۰ سال در این زمینه پیشرو باشیم.
نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: حضور قشر فرهیختگان جوان در حوزههای صنعتی و اندیشکده بسیار قابل تأثیر است. امیدواریم ازاین دست موضوعات در اندیشکده سیاستگذاری امیرکبیر از فارغالتحصیلان دانشگاه در کشور را توسعه دهیم.
وی با اشاره به برنامه هفتم، تصریح کرد: برای حمایت از پروژههای کلان و پیشرو چند بند از قانون تصویب شده و چند روز آینده به صحن میآید.
شاکری افزود: چندین اندیشکده در موضوعات مختلف پیشرو هستند و این اندیشکدهها اقدامات لازم را روی چندین قانون در مجلس انجام دادند؛ از این موفق شدیم در ۶ ماه اول آن را تصویب کنیم.
نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نقش اندیشکدهها در تامین شرایط و بسترهای حمایتی و سیاستگذاری بسیار موثر است. دربرنامه هفتم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت را موظف کردیم که چارچوب تشکیل اندیشکدهها را در حوزههای مختلف ظرف یکسال تنظیم کنند.
وی یادآور شد: در قانونگذاری پیشنهاد دادیم که هر قانون برای ورود به مجلس حداقل امضای چهار دانشگاه مرتبط و دو اندیشکده مرتبط راداشته باشد، در غیر اینصورت ما ورود پیدا نکنیم.امیدواریم این اتفاقات سرمنشا توسعه و تحول فناوری در کشور باشد.
انتهای پیام/