دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ایجاد راه‌حل‌های خرد برای مسائل کلان با نوآوری اجتماعی

ایجاد راه‌حل‌های خرد برای مسائل کلان با نوآوری اجتماعی
مدیرعامل ستاد پیشرفت جامع منطقه‌ای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: نوآوری اجتماعی در کشور به دنبال راه حل‌های خرد برای مسائل کلان است.
کد خبر : 871350

به گزارش خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدمحسن دوباشی، مدیرعامل ستاد پیشرفت جامع منطقه‌ای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در مراسم رونمایی پوستر و آغاز به کار نوپیا ۲ که پیش از ظهر امروز برگزار شد، گفت: رویداد ملی نوپیا به‌عنوان جریان نوآوری و پیشرفت ایران است. سال گذشته اولین رویداد فعالان حوزه نوآوری و اجتماعی تشکیل شد و تلاش شد تا فعالان این عرصه دور هم جمع شوند. این رویداد به‌عنوان فرصتی برای حل مسئله و موضوع بر روی میز فعالان نوآوری و مسئله‌مندان حکمرانی کشور قرار می‌گیرد.

وی در ادامه افزود: در نوپیای سال ۱۴۰۱ شاهد حضور بیش از ۵۰ مجموعه بودیم که حضورشان در ۳ قسمت تقسیم شد؛ غرفه‌دارانی که در غرفه‌ها محصولات نوآورانه خود را عرضه کردند، برخی از شرکت‌کنندگان به ارائه داستان تولد نوآوری خود پرداختند و دوستانی که در اندیشه و فکر حرف‌هایی برای گفتن داشتند و مطالب خود را ارائه کردند.

دوباشی بیان کرد: بعد از نوپیا تلاش کردیم پای دو حرفی که در آن رویداد زدیم، بایستیم. یکی از آن قول‌ها حفظ ارتباط با فعالان حوزه نوآوری اجتماعی بود. در این راستا جلسات مختلفی برگزار شد و این فعالان دغدغه‌های خود را مطرح کردند. نکته دیگر هم اینکه جریان نوپیا قرار است عهد جمعی باشد و افراد دیگری هم پرچم آن را به دست بگیرند.

مدیرعامل ستاد پیشرفت جامع منطقه‌ای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) اظهار کرد: اتفاق مهمی که در سال گذشته در رویداد ملی نوپیا شاهد بودیم، ایجاد یک جریان نوآوری اجتماعی برای حل و برون‌رفت از مسائل کشور بود که روی میز مجموعه‌ها قرار گرفت و این حرکت توانست راه جدیدی در برابر حل مسائل قرار دهد.

وی افزود: برای رفع مسئله‌های پیچیده و نوپدیدی که در جامعه با آن مواجه هستیم دو راه وجود دارد که از وضع موجود استفاده کنیم تا بهره‌وری بهتر شود. راه دیگر مواجهه با مسئله‌ها این است که به سراغ نوآوری‌ها برویم و به آن‌ها اصالت دهیم. نوآوری اجتماعی به دنبال راه حل‌های خرد برای مسائل بزرگ است.

مدیرعامل ستاد پیشرفت جامع منطقه‌ای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) عنوان کرد: ما در طول یک دهه گذشته شاهد تولد جریان نوآوری در کشور بوده‌ایم و این اکوسیستم متولد شده است. در این راستا این جریان دستاوردهای خوبی هم به دنبال داشته است اما نوآوری اجتماعی فضا را تغییر می‌دهد. در نوپیا به دنبال رقابت نیستیم بلکه مشارکت می‌خواهیم. پدیده‌های امروز تک بعدی نیستند و باید مشارکتی باشد.

دوباشی با اشاره به اینکه رویداد ملی نوپیا در ۱۸ آبان ۱۴۰۲ در پردیس چارسو برگزار می‌شود، گفت: امید است نوپیای ۱۴۰۲ فرصت‌های خوبی را پیش روی کنشگران عرصه نوآوری اجتماعی قرار دهد و شاهد تعامل و حضور پررنگ‌تر دستگاه‌های حاکمیتی در این رویداد باشیم. در این رویداد ملی باید فعالان این عرصه مسئله‌های خود را عرضه کنند و با تبادل جریان نوآوری، حل مسائل اجتماعی ساده‌تر شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب