فناوری جمعآوری انرژی برای استفاده در اینترنت اشیاء و دستگاههای نظامی
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، فناوری اینترنت اشیاء امکان ارتباط و تبادل داده بین اشیای هوشمند را فراهم میکند؛ با گسترش روزافزون اینترنت اشیاء و استفاده از دستگاههای نظامی مبتنی بر آن در عملیات نظامی، نیاز به منابع انرژی پایدار و مستقل از شبکه برای تغذیه این دستگاهها و روشهای نوین تامین انرژی آنها رو به افزایش است.
مقاله اخیری که در پایگاه خبری آیدیش (idstch) منتشر شده به بررسی فناوریهای جمعآوری انرژی برای استفاده در اینترنت اشیاء و دستگاههای نظامی مبتنی بر آن پرداخته شده است.
در این مقاله، به مرور روشهای مختلف جمعآوری انرژی برای استفاده در دستگاههای اینترنت اشیاء و دستگاههای نظامی مبتنی بر آن پرداخته میشود. این روشها شامل جمعآوری انرژی از منابع مختلفی مانند نور خورشید، حرارت، لرزش و امواج رادیویی هستند. همچنین، ارائه مشخصات فنی و عملکرد هر روش و نیز مزایا و معایب آنها در شرایط مختلف بررسی میشود.
در حال حاضر، اکثر دستگاههای اینترنت اشیاء و دستگاههای نظامی مبتنی بر آن از منابع باتری برای تامین انرژی استفاده میکنند. با این حال، باتریها محدودیتهایی از جمله عمر مفید محدود و نیاز به تعویض دورهای دارند. به همین دلیل، استفاده از فناوریهای جمعآوری انرژی نظیر تبدیلکنندههای تحرکی، سلولهای خورشیدی و باتریهای قابل شارژ در این دستگاهها میتواند راهکاری برای تامین انرژی پایدار فراهم کند.
تبدیلکنندههای تحرکی از انرژی حرکتی و جابجایی برای تولید برق استفاده میکنند. این فناوری مناسب برای دستگاههای نظامی مبتنی بر اینترنت اشیاء و مواقعی است که حرکت یا لرزش مداوم و قابل استفاده دارند. با استفاده از تبدیلکنندههای تحرکی، انرژی موجود در جابجاییها و ارتعاشات دستگاه میتواند به انرژی الکتریکی تبدیل شده و برای تامین نیازهای انرژی دستگاه استفاده شود.
سلولهای خورشیدی نیز به عنوان یک راه حل مستقل از شبکه برای تامین انرژی در دستگاههای اینترنت اشیاء و دستگاههای نظامی مبتنی بر آن مورد استفاده قرار میگیرند. با تبدیل نور خورشید به انرژی الکتریکی، سلولهای خورشیدی میتوانند در هر نقطهای که دستگاه قرار دارد، انرژی لازم را تأمین کنند. همچنین، در برخی از دستگاههای نظامی مبتنی بر اینترنت اشیاء میتوان سلولهای خورشیدی را به صورت انعطافپذیر درج کرد تا بتوان از برخورد مستقیم با نور خورشید بهرهبرداری کرد.
استفاده از باتریهای قابل شارژ نیز میتواند راهکاری برای تامین انرژی پایدار در دستگاههای اینترنت اشیاء و دستگاههای نظامی مبتنی بر آن فراهم کند. با استفاده از سیستمهای شارژ باتری، میتوان باتریهای دستگاهها را به صورت پیوسته شارژ نمود و به عمر مفید باتریها افزوده کرد.
فناوریهای جمعآوری انرژی میتوانند انرژی پایدار و مستقل از شبکه را برای دستگاههای اینترنت اشیاء و دستگاههای نظامی مبتنی بر آن فراهم کنند. با استفاده از تبدیلکنندههای تحرکی، سلولهای خورشیدی و باتریهای قابل شارژ، میتوان نیازهای انرژی دستگاهها را تامین کرد؛ این روشها میتوانند بهبود قابل توجهی در طول عمر مفید و کارایی دستگاههای اینترنت اشیاء و دستگاههای نظامی مبتنی بر آن به ارمغان بیاورند.
فناوریهای جمعآوری انرژی برای استفاده در دستگاههای اینترنت اشیاء و دستگاههای نظامی مبتنی بر آن میتوانند راهکارهای موثری برای تامین انرژی به این دستگاهها باشند. با استفاده از این فناوریها، امکان زنده ماندن پنلهای خورشیدی، لرزش محیط و امواج رادیویی وجود دارد. با این حال، برخی از روشها ممکن است به دلیل محدودیتهای عملکردی، در شرایط خاصی مثل کمبود نور خورشید یا امواج رادیویی مناسب نباشند. بنابراین، انتخاب مناسب ترکیبی از روشها و تکنولوژیها برای جمعآوری انرژی در دستگاههای اینترنت اشیاء و دستگاههای نظامی مبتنی بر آن یک چالش مهم است.
انتهای پیام/